Γνωστοποιήθηκε πότε ξεκινά προετοιμασία ο Πανθρακικός, παραμένει άγνωστο το… ρόστερ

 

Μπορεί ο Πανθρακικός να έχει ουσιαστικά ξεμείνει από… ρόστερ, αφού 20 συμβόλαια ολοκληρώθηκαν την περασμένη εβδομάδα και δεν ανανεώθηκαν, ωστόσο οι άνθρωποί του δηλώνουν ότι η ομάδα όχι μόνο θα κατέβει κανονικά στο πρωτάθλημα της Football League αλλά θα διαθέτει και ολοκληρωμένο και αρκετά ελκυστικό ρόστερ.

Σύμφωνα με όσα διαρρέονται, ο νέος προπονητής Κώστας Ανυφαντάκης έχει παραδώσει λίστα με παίκτες που τον ενδιαφέρουν να μετέχουν στην ομάδα, που προφανώς θα χτιστεί από το μηδέν. Κινήσεις γίνονται και ήδη κάποιοι έχουν συμφωνήσει, ωστόσο οι ανακοινώσεις θα γίνουν μαζεμένες όταν ολοκληρωθούν οι τρέχουσες υποχρεώσεις και κυρίως όταν ο Πανθρακικός εξασφαλίσει την αδειοδότηση για την Football League (είναι διαφορετική από αυτήν για την Super League, όπου ως γνωστόν η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ του άναψε κόκκινο φως με αποτέλεσμα να έχει περιορισμό στις μεταγραφές).

Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες διαρροές από την ομάδα της Κομοτηνής, ενδεικτικό ότι υπάρχει προγραμματισμός κόντρα στην ανησυχία αρκετών φιλάθλων της πόλης, είναι το γεγονός ότι ήδη έχει οριστεί η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας. Αυτή θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιουλίου, ημέρα Δευτέρα. Δεν έχει πάντως καθοριστεί ακόμα η ώρα όπως και το αν θα είναι στο προπονητικό κέντρο της ομάδας ή στο ΔΑΚ Κομοτηνής – καθώς και αν θα συνοδεύεται αυτή η πρώτη από τον καθιερωμένο αγιασμό. Μέχρι τότε αναμένεται να έχει γίνει γνωστός και ο βασικός κορμός του νέου ρόστερ της ομάδας.