Επίθεση Τσιπίδη στην διοίκηση Γεωργιάδη για την μαζική φυγή παικτών από τον Εθνικό

 

Λίγες ώρες μετά την γνωστοποίηση μέσω ανακοίνωσης της ΠΑΕ Νίψας περί χορηγικής εμπλοκής του Απόστολου Τσιπίδη στην ομάδα που συμμετέχει στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Έβρου, ο γνωστός αμφιλεγόμενος επιχειρηματίας έκανε σειρά αναρτήσεων με τις οποίες ασχολήθηκε με τα δρώμενα στο τμήμα βόλεϊ του Εθνικού.

Αναπαράγοντας την σχετική είδηση για την ΠΑΕ Νίψας και το σχόλιο περί επιστροφής του στα χορηγικά αθλητικά δρώμενα της Αλεξανδρούπολης, έναν χρόνο μετά την περιπετειώδη εμπλοκή του με τον Εθνικό, ανέφερε σε δημόσια ανάρτησή του στο facebook: «Επιστρέφει ναι, να ξαναβοηθησει, αλλα αυτη τη φορα τους σωστους ανθρωπους. Γιατι οι προηγουμενοι, ο εθνικος, δεν ηταν ανταξιοι, αλλωστε φανηκε με τα της αποχωρησης, όλη η ομαδα εφυγε πλεον».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αλλα για τον εθνικο ουτε για πλακα!!!! Ουτε για αστειο. Απαλο-παε νιψα και οτι αλλο ναι και με χαρα, αλλα εθνικο;;;; οχι!!!! Πηραν πολλα ,παρα πολλα. Διαβαστε τις ανκοινωσεις τους. Τις επισημες. Αλλα ηταν λιγοι…πολυ λιγοι…». Σε σχέση με την υπόθεση της σύλληψής στην Βέροια, ανέφερε: «Τωρα οσο για την αποφαση;;; οποιος ασχολειται με μεγαλες ομαδες παραγοντικα,ηρακλης, μεγαλα καραβια μεγαλες φορτουνες. Λογικο να φαω και δυο αποφασεις καταδικαστικες. Ευτυχως και τιμη μου!!!».

Φυσικά δεν παρέλειψε να επιτεθεί στους δημοσιογράφους (προφανώς στο ThrakiSportS που έχει ασχοληθεί εκτενώς με την περίπτωσή του από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής του στα πράγματα της Αλεξανδρούπολης), ενώ αφού χαρακτήρισε «σωματείο ζόμπι» τον Εθνικό, απευθύνθηκε στον παραιτηθέντα πρόεδρο του ΤΑΑ με πρωτοφανείς κατηγορίες σε βάρος του, τονίζοντας ότι ο ίδιος παραμένει φίλος με τους παίκτες του Εθνικού και θέτοντας το ρητορικό ερώτημα αν ισχύει το ίδιο και με τον πρόεδρο της απερχόμενης διοίκησης. Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

tsipidis-fb01 tsipidis-fb02