Παρέμβαση της Λέσχης Φίλων του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με ευχαριστίες, εκκλήσεις αλλά και… αιχμές

«ΚΑΙ ΤΩΡΑ;;». Με την φράση αυτή ξεκινά η δημόσια παρέμβαση της Λέσχης Φίλων του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, στην δημόσια ανάρτηση που έκανε ως αντίδραση στην παραίτηση του ΤΑΑ Εθνικός την περασμένη εβδομάδα.

Σε αυτήν επισημαίνεται ότι μετά την αποχώρηση Δαρίδη υπάρχει «μη ανανέωση Κασαμπαλή» (κάτι που ισχύει αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα ισχύσει μέχρι τέλους) και για «πιθανές αποχωρήσεις τω αδερφών Δαλακούρα» (ήδη ο Κώστας έφυγε για Γερμανία ενώ πρόταση από το εξωτερικό αλλά και από το εσωτερικό φέρεται να έχει και ο Ανέστης).

Στην ανακοίνωσή της, η Λέσχη τονίζει ότι περιμένει τις εξελίξεις, έχοντας εμπιστοσύνη στον προπονητή Σάκη Μουστακίδη, παρόλο που χωρίς διοίκηση ούτε η δική του παρουσία (θεωρητικά τουλάχιστον) είναι διασφαλισμένη. Εκφράζει όχι απλά ελπίδα αλλά και πεποίθηση ότι η ομάδα θα είναι δυνατή και τη νέα σεζόν, ωστόσο αφήνει και υπονοούμενα για την απερχόμενη διοίκηση.

Συγκεκριμένα, ενώ τονίζει ότι «ξεχωρίζουμε την αποπληρωμή παλιών χρεών ύψους 71,366 ευρώ» αλλά  προσθέτει ότι «το σημαντικότερο για εμάς είναι να μάθουμε εάν όλοι οι αθλητές μας τακτοποιήθηκαν οικονομικά για τη χρονιά που πέρασε», κάτι που τουλάχιστον μέχρι την στιγμή που γράφτηκαν οι συγκεκριμένες γραμμές, η αλήθεια είναι ότι δεν ίσχυε.

Πάντως, καλείται η διοίκηση γεωργιάδη να συνεχίσει να βοηθά την ομάδα και καλεί τους επιχειρηματίες της πόλης να βοηθήσουν, δηλώνοντας ότι «εμείς Θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στη νέα διοίκηση τους προπονητές και του αθλητές μας». Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λέσχης Φίλων του Εθνικού Αλεξανδρούπολης έχει ως εξής:

ΚΑΙ ΤΩΡΑ;;
Η διοίκηση του ΤΑΑ ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης παρουσίασε τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και υπέβαλλε την παραίτηση της. Σε αυτόν ξεχωρίζουμε την αποπληρωμή παλιών χρεών ύψους 71,366 ευρώ αλλά το σημαντικότερο για εμάς είναι να μάθουμε εάν όλοι οι αθλητές μας τακτοποιήθηκαν οικονομικά για τη χρονιά που πέρασε. Τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους και ευχόμαστε να συνεχίσουν να βοηθάνε την ομάδα.
Όλοι αναρωτιόμαστε τι θα γίνει την νέα χρονιά. Είναι γεγονός ότι όλες οι ομάδες πλην ΠΑΟΚ,ΟΣΦΠ και ΠΑΟ δεν έχουν κάνει σημαντικές κινήσεις, γεγονός που δείχνει τις δυσκολίες που υπάρχουν στο οικονομικό κομμάτι. Η ομάδα μας μετά την αποχώρηση του Δαρίδη την μή ανανέωση Κασαμπαλή και τις πιθανές αποχωρήσεις των αδελφών Δαλακούρα (υπάρχουν προτάσεις από το εξωτερικό) θα παρουσιαστεί με νέο ΄΄πρόσωπο΄΄ τη νέα χρονιά.
Η Λέσχη περιμένει τις εξελίξεις στην ομάδα του Εθνικού ,έχει εμπιστοσύνη στον προπονητή μας και πιστεύουμε ότι θα έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και τη νέα σεζόν.
Καλούμε τους φορείς και τους επιχειρηματίες της πόλης, να βοηθήσουν την ομάδα βόλλευ του Εθνικού.
Εμείς Θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στη νέα διοίκηση τους προπονητές και του αθλητές μας.