Ο πρώην αρχισκάουτερ της Ξάνθης «κουμπάρος» στον… «γάμο» του Πανιωνίου με την Φενερμπαχτσέ

Σε συνεργασία με τον ιστορικό τουρκικό σύλλογο της Φενερμπαχτσέ προχώρησε ο Πανιώνιος του Μαρίνου Ουζουνίδη και του Μανώλη Σιώπη. Μάλιστα, για την επισφράγιση της συνεργασίας, αφίχθη στη Νέα Σμύρνη ο γενικός γραμματέας της Φενέρ Μεχμέτ Ουσλού, ο οποίος μάλιστα συνοδευόταν από τον 20χρονο Τούρκο μέσο Ερντί Καν Σεχίτ ο οποίος για τα επόμενα δύο χρόνια θα αγωνίζεται ως δανεικός στον Πανιώνιο.

«Τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο η Φενέρ θα έρθει για φιλικό παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη. Από την πλευρά του ο Πανιώνιος θα μεταβεί στην Τουρκία για να παίξει σε φιλικό με αντίπαλο την Μπασακσεχίρ που αποτελεί θυγατρική της Φενέρμπαχτσέ. Σημειώστε επίσης πως εκτός από τον Ερντί Καν Σεχίτ ένας ακόμη Τούρκος παίκτης ίσως πίνει τον καφέ του στην πλατεία εν όψει της νέας σεζόν», επισημαίνει η στήλη του “Πληροφοριοδότη” στην “Ώρα των Σπορ”.

Όσο για το πρόσωπο που έπαιξε ρόλο κλειδί στο μνημόνιο συνεργασίας; Όπως αποκαλύπτει η ίδια εφημερίδα, ακούει στο όνομα Στέλιος Κατρακυλάκης! Ο Καβαλιώτης άλλοτε αρχισκάουτερ αλλά και προπονητής της Ξάνθης διακρίνεται στη φωτό με τον γενικό γραμματέα της Φενέρ Μεχμέτ Ουσλού, σε μια από τις τελευταίες επισκέψεις του στα ιδιαίτερα διαμερίσματα της τουρκικής ομάδας.