ΕΠΣ Ξάνθης: Ταράζει τα μεταγραφικά νερά το Άβατο που πήρε και Δεσύλλα απο το Νέστο!

Άκρως εντυπωσιακά έχει μπει στην μεταγραφική περίοδο που μετά την Δευτεριάτικη “βόμβα” με την απόκτηση των Ιμέρ και Παπαδιώτη από τον Ορφέα προχώρησε σε ακόμη μια σπουδαία κίνηση αποκτώντας τον Ξανθιώτη μέσο Τάσο Δεσύλλα με ελεύθερη μεταγραφή από το Νέστο Χρυσούπολης.

Και μόνο το γεγονός πως ο 29χρονος μέσος επέλεξε να αποχωρήσει από τον δεύτερο της Γ’ Εθνικής και να επιστρέψει μετά απο 4 χρόνια στο τοπικό της Ξάνθης για λογαριασμό του Άρη Αβάτου δείχνει την μεγάλη επιτυχία των αδερφών Κοτόπουλου όπως φυσικά και του προπονητή της ομάδας Κυριάκου Κετσιεμενίδη και του γενικού αρχηγού Γιάννη Μπόσβελη.

Ο Δεσύλλας(τον βλέπετε στην φωτογραφία δίπλα στον Γενικό αρχηγό του Νέστου από το ματς με την Θαλασσιά για το Κύπελλο Ερασιτεχνών) πέρα από την απόλυτα επιτυχημένη τετραετία στο Νέστο οπού κατέκτησε σχεδόν τα πάντα(πρωτάθλημα και Κύπελλο ΕΠΣ Καβάλας, Κύπελλο Ερασιτεχνών, Σούπερ Καπ Ερασιτεχνών) έχει αγωνιστεί επίσης με πολύ μεγάλη επιτυχία στις Ακαδημίες της Ξάνθης οπού έφτασε μέχρι την ομάδα Νέων κατακτώντας και πρωτάθλημα, στην Γ’ Εθνική με την φανέλα των ΠΑΕ Θράκη και Α.Ε. Ποντίων Ευμοίρου αλλά και στον Αστέρα Μαγικού με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης.

Αναμφισβήτητα η 7η μεταγραφή του Αβάτου είναι άκρως εντυπωσιακή και μάλιστα δεν θα είναι και η τελευταία με τους ιθύνοντες του συλλόγου να ετοιμάζουν και άλλες σημαντικές κινήσεις για τα δεδομένα της ΕΠΣ Ξάνθης. Θυμίζουμε πως πλην του Δεσύλλα ο Άρης Αβάτου απέκτησε τους Μιχάλη Μιχαηλίδη, Γιώργο Στεργαλά, Δημήτρη Κρουστάλη και τους Χρήστο Λαζαρίδη, Χίντ Ιμέρ και Κίμων Παπαδιώτη από τον Ορφέα Ξάνθης(θυμηθείτε ΕΔΩ).

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

“ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΙΝΟ ΟΤΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ Ο 28ΧΡΟΝΟΣ ΚΕΝΤΡΩΟΣ ΠΟΔΟΣΓΑΙΡΙΣΤΗΣ ΔΕΣΣΥΛΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
Ο ΝΕΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΓΕΓΟΝΟΣ
Ο ΤΑΣΟΣ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝΕ ΣΤΟΝ ΝΕΣΤΟ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΦΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΝΩ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΕΞΙΣΟΥ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ Π.Α.Ε.ΘΡΑΚΗ,ΠΟΝΤΙΟΙ ΕΥΜΟΙΡΟΥ ΕΝΩ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΗΣ ΠΑΕ SKODA XANTHI,KAI ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΓΙΚΟΥ
ΦΙΛΕ ΤΑΣΟ ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ”