ΕΠΣ Έβρου: Ξανά συμπαίκτες τα αδέρφια Πετρόπουλοι αυτή την φορά στα “πράσινα”!

Σε δύο εξαιρετικές κινήσεις προχώρησε η διοίκηση της ΑΕ Διδυμοτείχου που γνωστοποίησε στους φίλαθλους τους μέσω της επίσημης της σελίδας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης την παρουσία τη νέα χρονιά των αδερφών Πετρόπουλου!

Ο λόγος φυσικά για έναν εκ των κορυφαίων της περσινής χρονιάς τον Στέφανο Πετρόπουλο(αριστερά στην φωτογραφία) που θα συνεχίσει να φορά τα “πράσινα” και τη νέα σαιζόν αλλά πλέον θα έχει στην ΑΕΔ και τον αδερφό του Κυριάκο(δεξιά στην φωτογραφία) που αποκτήθηκε με μεταγραφή απο τον Άρδα Καστανέων. Έτσι τα δύο αδέρφια μετά την κοινή τους παρουσία σε Ορέστη Ορεστιάδας και Άρδα Καστανέων θα παίξουν σε κοινή ομάδα για τρίτη φορά.

Η σχετική ανακοίνωση της ΑΕ Διδυμοτείχου αναφέρει:

“Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την παραμονή του MVP του περσινού πρωταθλήματος και ενός σημαντικότατου γραναζιου της του Στέφανου Πετροπουλου,επίσης είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον Κυριάκο Πετρόπουλο (αδερφό του Στέφανου ) με μεταγραφή απο τον Άρδα Καστάνεων.
Κυριάκο καλωσήρθες στην οικογένεια της Α.Ε.Δ.
Συνεχίζουμε…”