Δύο ήττες στο φινάλε έκριναν την προσπάθεια των Δικηγόρων της Ξάνθης στο Πανελλήνιο!

Παρά την αγωνιστικότητα που επέδειξαν οι παίκτες της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης αποκλείστηκαν άδοξα απο τον όμιλο τους στο 32ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας που διεξάγεται στην Χαλκίδα.

Οι Ξανθιώτες γνώρισαν αρχικά την ήττα με 1-0 απο την οικοδέσποινα Χαλκίδα με γκολ στο φινάλε του αγώνα, ενώ ένα γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα έκρινε και την αναμέτρηση των Ξανθιωτών με την ομάδα του “Άρμα” Θεσσαλονίκης οπού και σε αυτό το ματς οι παίκτες του Δικηγορικού συλλόγου Ξάνθης στάθηκαν άτυχοι.

Έτσι με δύο ήττες και νίκη στα χαρτιά επί της Έδεσσας που δεν κατέβηκε οι Ξανθιώτες ολοκλήρωσαν ως τρίτοι στον όμιλο τις υποχρεώσεις τους στο Πανελλήνιο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να περνά ως πρώτη, κέρδισε με 3-1 την Χαλκίδα, και την οικοδέσποινα που έχει ως προπονητή τον παλιό ποδοσφαιριστή της Ξάνθης και του Ολυμπιακού Χρήστο Πατσατζόγλου να συνεχίζουν στην επόμενη φάση.

Για τους Ξανθιώτες ο τεχνικός της ομάδας Απόστολος Κουτρουλός στο παιχνίδι με την Χαλκίδα ξεκίνησε με τους: Εφραιμίδη,Τσαρδακλή, Μπρατίδη, Τσιφλίκογλου, Ρούφο, Καπζά, Αργυρίου, Πυλαρινό, Ντουμπάν, Γιαλάογλου και Κιουτσούκ. Ενώ ας αλλαγή πέρασαν στο παιχνίδι οι Πατεράκης, Ναθαναηλίδης και Παυλίδης.

Ενώ στο δεύτερο παιχνίδι απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης για τους Ξανθιώτες δικηγόρους βασικοί ξεκίνησαν οι: Εφραιμίδης,Τσαρδακλής, Μπρατίδης, Τσιφλίκογλου, Ρούφος, Καπζά, Αργυρίου, Κεχαγιάς, Ντουμπάν, Γιαλάογλου και Κιουτσούκ. Ενώ ας αλλαγή μπήκαν στο 10′ ο Ρούφος στην θέση του τραυματία Πυλαρινού και στο δεύτερο μέρος οι Ναθαναηλίδης, Παυλίδης και Πατεράκης.