Χωρίς Μπέρτο και Γούτα αλλά και άλλους δύο αναχώρησε για το Βέλγιο η αποστολή του Ολυμπιακού!

Την αποστολή του Ολυμπιακού για το ταξίδι στο Βέλγιο και το δεύτερο μέρος της προετοιμασίας του Ολυμπιακού γνωστοποίησε ο Ισπανός τεχνικός των “ερυθρόλευκων” Βίκτορ Σάντσεθ, στην οποία δεν περιλαμβάνονται τα ονόματα τεσσάρων ποδοσφαιριστών ανάμεσα τους και αυτά του Ξανθιώτη αμυντικού Μανώλη Μπέρτου και του Θασίτη πρώην αμυντικού της Ξάνθης Δημήτρη Γούτα.

Εκτός απο τους δύο πρώην ποδοσφαιριστές της Ξάνθης στο Βέλγιο δεν θα ταξιδέψουν και οι Γιαννιώτας και Ολαϊτάν με τα Αθηναϊκά μέσα να μιλούν για “κομμένους” για το μέλλον τον οποίον θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες. Πάντως αποτελεί μεγάλη έκπληξη αν σκεφτεί κανείς πως τα ρεπορτάζ απο την Αυστρία τόνιζαν πως ο Ισπανός είναι εντυπωσιασμένος απο την μαχητικότητα του Μπέρτου ενώ και Γούτας είχε δείξει πολύ πιο βελτιωμένος.

Το τι ισχύει σε αυτή την περίπτωση και αν οι δύο πρώην παίκτες της Ξάνθης μετρούν αντίστροφα τον χρόνο τους στο λιμάνι θα ξεκαθαρίσει το προσεχές διάστημα με τους οιωνούς πάντως να μην είναι ιδιαίτερα θετικοί.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού για Βέλγιο αποτελείται απο τους: Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Σεμπά, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μανιάτης, Μανθάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρέτσος, Σιόβας, Στρέζος, Τσιμίκας, Βούρος, Ζντιέλαρ.