Στην τρίτη θέση του τουρνουά της Πρέβεζας οι Beach Boys από την Αλεξανδρούπολη

 

Κατακτώντας την τρίτη θέση, ολοκληρώθηκε για τους Beach Boys – Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης το τέταρτο τουρνουά του 17ου Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Μπιτς Χάντμπολ, το οποίο διεξήχθη στην Πρέβεζα.

Η θρακιώτικη ομάδα κατάφερε στον μικρό τελικό να επικρατήσει με 2-1 της κατόχου του Τσάμπιονς Καπ, Γκέτεμποργκ εξασφαλίζοντας αρκετούς βαθμούς ενόψει της συνέχειας.

Οι Beach Boys αρχικά κέρδισαν την Ελλάδα Κ16 με 2-0, κατόπιν ηττήθηκαν με το ίδιο σκορ από τη Γκέτεμποργκ, αλλά συνέχισαν με δύο νίκες με 2-0 επί των Ποντίων Κιλκίς και της Άνοιξης. Ετσι πέρασαν στα ημιτελικά όπου η ομάδα από την Αλεξανδρούπολη ηττήθηκε στη διαδικασία των shoot out από τον ΓΑΣ Κιλκίς Acropolis.

Κάπως έτσι περιορίστηκε στο να παίξει στον μικρό τελικό, όπου όμως σημείωσε σπουδαία νίκη επό της Γκέτεμποργκ (από την οποία είχε χάσει στη φάση του ομίλου) με 2-1 φτάνοντας στην κατάκτηση της τρίτης θέσης. Την πρώτη την κατέκτησε η Πυλαία κερδίζοντας με 2-1 τον ΓΑΣ Κιλκίς Acropolis, ενώ η Δράμα ’86 έμεινε εκτός τετράδας καταλαμβάνοντας τελικά την πέμπτη θέση.

Ο ανταγωνισμός για τις τέσσερις πρώτες θέσεις της γενικής κατάταξης, που οδηγούν στο φάιναλ φορ που  θα διεξαχθεί στις 30 και 31 Ιουλίου στο Ξυλόκαστρο, είναι μεγάλος, αφού έξι ομάδες και συγκεκριμένα ο ΓΑΣ Κιλκίς, οι Beach Boys, οι Πόντιοι Κιλκίς, η Πυλαία, η Δράμα ’86 και η Άνοιξη διεκδικούν την πρόκριση. Όλα πλέον θα κριθούν στο πέμπτο και τελευταίο τουρνουά, το οποίο θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο στο Μαραθώνα.