Σε ομάδα της Α2 Κατηγορίας έκλεισε η Μαρία Λαμπρινίδου

 

Έπειτα από 10 χρόνια η διεθνής κεντρική της ΑΕΚ Μαρία Λαμπρινίδου επιστρέφει και πάλι στο Ζηρίνειο ανταποκρινόμενη σε μία ακόμη πρόκληση της καριέρας της να βοηθήσει την ομάδα των βορείων προαστίων στην κατάκτηση του τίτλου της Α2 Γυναικών και ανόδου στα σαλόνια του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ.

Μετά λοιπόν τη σεζόν 2005-2006 η 30χρονη Μυτιλινιά μπλοκέρ (1.87μ) που ωστόσο γνώρισε το βόλεϊ στην Ορεστιάδα σε ηλικία 15 ετών, καθώς είχε ξεκινήσει από το μπάσκετ, θα φορέσει ξανά τα κυανόλευκα του Ηρακλή Κηφισιάς, που μετά τις πολύ δυνατές φετινές του μεταγραφές, ενισχύεται ακόμη περισσότερο.

Στην ομάδα του Σπύρου Χουντουμάδη, η Λαμπρινίδου, θα βρεί και πάλι την περσινή της συμπαίκτριά της στην ΑΕΚ, Σοφία Κοσμά, αλλά και την κολλητή της, πρώην άσο του Παναθηναϊκού, Νικολέτα Κουτουξίδου, με την οποία τη σεζόν 2010-2011, τερμάτισε με την “Ένωση”στην 1η θέση της κανονικής περιόδου, αλλά κατέλαβε τελικά την 3η θέση στην τελική κατάταξη.

Η Λαμπρινίδου είναι διεθνής και μάλιστα με παραστάσεις από το εξωτερικό, αφού έχει αγωνιστεί στα πρωταθλήματα της Γαλλίας και της Ιταλίας.