Γ’ Εθνική: Νέα διοίκηση στο Νέστο που κράτησε Μπουλγκούρα και Κουτσούμπα!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για τον αντίπαλο των Ορφέα Ξάνθης και Δόξα Προσκυνητών στην Γ’ Εθνική Νέστο Χρυσούπολης μετά την αποχώρηση του ισχυρού άνδρα της ομάδας Κυριάκου Τσαντίδη αλλά και του Γιάννη Δερμιτζάκη, αδερφός του Παύλου, με την ομάδα της Χρυσούπολης που την περσινή σαιζόν είχε αρκετά μεγάλο αριθμό Θρακιωτών να “τρέχει” για να μπορέσει να κρατήσει τον βασικό κορμό όσο αυτό είναι δυνατόν.

Και το αναφέρουμε αυτό καθώς ήδη παρελθόν απο την ομάδα του Νέστου αποτέλεσαν οι Ξανθιώτες Μελισσόπουλος, Ρετζέπ Χασάνογλου και ο πρώην μέσος της Ξάνθης Γκατζολάρι αλλά και οι Ζγκούρι, Σεφερίδης και Παπαδάτος.  Πάντως ο νέος πρόεδρος της ομάδας Νίκος Μπουντρούδης και το νέο διοικητικό σχήμα της ομάδας προχώρησε και σε συμφωνία για ανανέωση με δύο ποδοσφαιριστές, αμφότεροι απο την Ξάνθη.

Ο λόγος για τον πολύπειρο αμυντικό Γιάννη Μπουλγκούρα που πάει για τριετία στην Χρυσούπολη αλλά και τον έτερο Ξανθιώτη αμυντικό Βασίλη Κουτσούμπα(φωτο) που συμφώνησαν με τους διοικούντες του Νέστου να συνεχίσουν και τη νέα σαιζόν στην ομάδα του Νομού Καβάλας. Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν συζητήσεις και με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ.