Διακοπές για ένα μήνα στην Εθνική των 7 Εβριτών και… βουρ για τα προκριματικά του Ευρωβόλεϊ

H Εθνική Ανδρών επέστρεψε την Κυριακή (3/7) το απόγευμα από τη Φρανκφούρτη σε Θεσσαλονίκη αλλά και Αθήνα, καθώς οι διεθνείς το επόμενο διάστημα θα ξεκουραστούν προκειμένου να γεμίσουν τις μπαταρίες τους.

Ευδιάθετοι και ικανοποιημένοι με το… βήμα παραπάνω και την κατάκτηση της 3ης θέσης στο World League του 3ου γκρουπ, αφού «αποχαιρέτισαν» τη Φρανκφούρτη (φωτό με την εθελόντρια συνοδό του τουρνουά Κριστίνα Κόμπεργκ), οι διεθνείς έφτασαν στη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου στην έξοδο αρκετός κόσμος τους χειροκρότησε. Εξάλλου, είναι γνωστό ότι η συμπρωτεύουσα αγκαλιάζει το βόλεϊ και παρακολουθεί την Εθνική.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σωτήρης Δρίκος αγκάλιασε τους διεθνείς και παράλληλα ανανέωσε το ραντεβού μαζί τους για τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου, όπου θα ξεκινήσει η προετοιμασία ενόψει των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Όπως έχει γράψει το ThrakiSportS, καρταρχήν υπήρχε συμφωνία ένα μέρος αυτής της προετοιμασίας να διεξαχθεί στην Ορεστιάδα, αν και τίποτα ακόμα δεν είναι οριστικό.

Υπενθυμίζεται ότι ο όμιλος των προκριματικών του Ευρωβόλεϊ που θα φιλοξενηθεί στην Ελλάδα, θα διεξαχθεί τελικά στην Κοζάνη και όχι στην ορεστιάδα, που επίσης φέρονταν να τον διεκδικούσε. Θυμίζουμε ότι στην Εθνική Ομάδα μετέχουν πέντε εβρίτες παίκτες (Τζούριτς, Ανδρεάδης, Γκαράς, Κουμεντάκης, Δαλακούρας), ενώ εβρίτης είναι τόσο ο βοηθός προπονητή (Δεληκώστας) όσο και ο τιμ μάνατζερ (Γκιούρδας).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here