Στην Αλεξανδρούπολη στα τέλη του μήνα οι περιφερειακοί τελικοί μπιτς βόλεϊ Κ16 και Κ19

 

Η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης – Αν. Μακεδονίας, κοινοποίησε την Ειδική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων Beach Volley Juniors Regional Κ16  &  Κ19 για το 2016, που έχει εκδώσει, μετά την προβλεπόμενη έγκρισή της από την Ε.Ο.ΠΕ.

Σύμφωνα με την Προκήρυξη, το πρωτάθλημα των Κ16 Παίδων – Κορασίδων που έχουν γεννηθεί μετά την 1/1/2001, καθώς και το πρωτάθλημα των Κ 19 Εφήβων – Nεανίδων που έχουν γεννηθεί μετά την 1/1/1998, θα διεξαχθούν σε δύο φάσεις και οι πρωταθλητές θα αναδειχθούν από τα αποτελέσματα των τελικών.

Η πρώτη φάση περιλαμβάνει όλα τα περιφερειακά τουρνουά που θα διεξαχθούν από ενδιαφερόμενους συνδιοργανωτές, σε οποιοδήποτε περιοχή/Δήμο (για την περίπτωση της ΕΣΠΕΘΡ εντός των γεωγραφικών ορίων της Α’ Περιφέρειας, από Έβρο μέχρι και Σέρρες).

Οι τελικοί θα διεξαχθούν στην έδρα της Ένωσής, κοινώς στην Αλεξανδρούπολη. Αφήνεται πάντως μια χαραμάδα να διεξαχθούν σε άλλη περιοχή της Α’ Περιφέρειας εφόσον υπάρξει εκδήλωση ενδιαφέροντος που θα καλύπτει τις απαιτήσεις των όρων Συνδιοργάνωσης Junior 2016.

Οι Περιφερειακοί τελικοί για την κατηγορία Παίδων – Κορασίδων (Κ16) θα διεξαχθούν το διήμερο 23 και 24 Ιουλίου 2016, για δε την κατηγορία Εφήβων – Nεανίδων (Κ19)  το διήμερο 30 και 31 Ιουλίου 2016.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ JUNIORS REGIONAL  Κ16  & Κ 19  ΤΗΣ ΕΣΠΕ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ME ENA KΛΙΚ ΕΔΩ