Και ο ΠΑΟΚ στο… κόλπο για την απόκτηση του Πέτρου Ορφανίδη απο την Ξάνθη!

Έξι μήνες μετά την παρουσία του στην βασική ενδεκάδα της Ξάνθης ο Πέτρος Ορφανίδης έχει χαρακτηριστεί απο πολλούς ως το “next big thing” της Ξάνθης και απ’ ότι φαίνεται δεν θα αργήσει να “καρπωθεί” η ομάδα του για την περίπτωση του, με τα δημοσιεύματα να θέλουν πέρα απο τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ να καλοβλέπει την περίπτωση του Ξανθιώτη μεσοεπιθετικού ετοιμάζοντας μάλιστα σύντομα επίσημη πρόταση αν δεν το έχει κάνει ήδη!

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός της Ξάνθης ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν την περασμένη σεζόν και ειδικά στο 2ο μισό της Σούπερ Λίγκας όταν βρήκε χώρο και στην αρχική ενδεκάδα τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Μάλιστα κατά σύμπτωση πήρε το… βάπτισμα του πυρός στην 11άδα της ακριτικής ομάδας, στις 20 Γενάρη του 2016, στο παιχνίδι στα «Πηγάδια» κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Στον «Δικέφαλο» δεν έμαθαν… ξαφνικά για το ταλέντο του Ορφανίδη. Το αντίθετο συμβαίνει, αφού οι πληροφοριές αναφέρουν ότι το τμήμα σκάουτινγκ του συλλόγου τον παρακολουθεί τουλάχιστον τον τελευταίο χρόνο, ενώ άριστη γνώση γι’ αυτόν έχει και ο Βλάνταν Ίβιτς, ως προπονητής της Κ20 του ΠΑΟΚ που ήταν.

 Από την στιγμή που ο «Δικέφαλος του Βορρά» αναζητά παίκτη και για την θέση αυτή, ο Σέρβος προπονητής της ομάδας… άναψε «πράσινο» και μάλιστα ο Ορφανίδης είναι από τους λίγους, αν όχι ο μοναδικός παίκτης που απασχολεί τους Θεσσαλονικείς από την εγχώρια αγορά. Μάλιστα όπως αναφέρει στο σχετικό του θέμα το gazzetta  δεν υπάρχει απλά ενδιαφέρον, αλλά σύντομα θα υπάρξει και… happy end με την οριστικοποίηση της μεταγραφής!