ΕΠΣ Ξάνθης: Ανακοίνωσε Κρουστάλη και πρώτη ο Άρης Αβάτου!

Την απόκτηση του Δημήτρη Κρουστάλη απο την Κεσσάνη Ερασμίου γνωστοποίησε η ομάδα του Άρη Αβάτου που έτσι φτάνει τις τέσσερις μεταγραφές, μετά τους Μιχάλη Μιχαηλίδη, Γιώργο Στεργαλά και Χρήστο Λαζαρίδη(θυμηθείτε ΕΔΩ), ενώ παράλληλα ανακοινώθηκε το μέρος και η ώρα της πρώτης συγκέντρωσης της ομάδας του Αβάτου που φέτος στοχεύει στην επιστροφή της στην κορυφή της μεγάλης κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης.

Η πρώτη συγκέντρωση λοιπόν είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 17 Ιουλίου και ώρα 18:00 στο beach bar GOA στην παραλία Μαγγάνων, ενώ απο την επόμενη κιόλας μέρα θα ξεκινήσουν οι προπονητής που θα πραγματοποιούνται στο Ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Ξάνθης.

Η ανακοίνωση της μεταγραφής του Κρουστάλη αναφέρει τα εξής:

“ΘΕΛΩ ΝΑΡΘΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΟ ΟΦΕΙΛΩ……..ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ!!!!!
ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΑΜΕΣΣΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΚΡΟΥΣΤΑΛΗ ΔΗΜΗΤΡΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΦΟΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΛΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΣΕΖΟΝ 2013-14 ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΡΙΞΗ ΧΙΑΣΤΟΥ.
ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΕΣΣΑΝΗ ΕΡΑΣΜΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΦΑΡΕΤΡΑ ΤΗΣ ΜΕ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΒΕΛΟΣ
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΤΣΙΚΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΞΑΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ”