Ο Εβρίτης που πήγε πρακτορείο, είδε το Euro και… σήκωσε την κούπα του Euro

 

To Euro έχει πάρει φωτιά για τα καλά, με την Γερμανία να αποκλείει την Ιταλία μετά από 18 εκτελέσεις πέναλτι στον τρίτο προημιτελικό (κανονική διάρκεια και παράταση 1-1). Όλος ο κόσμος είδε το ματς είτε στα σπίτια του είτε σε καφετέρειες είτε στα… πρακτορεία.

Αυτήν την τελευταία επιλογή έκανε ο Ανέστης Δημητριάδης. Πριν λίγες ημέρες ο Αλεξανδρουπολίτης άσσος, που τυγχάνει και γραμματέας του ΠΑΣΑΠ, μαζί με τους Χρίστο Μπέλο του Παναθηναϊκού και Γιάννη Μάρκου από τον Φοίνικα Σύρου είδε το Euro σε ένα πρακτορείο.

Συγκεκριμένα, οι τρεις τους βρέθηκαν σε πρακτορείο του Μοσχάτου, συμμετέχοντας σε εκδήλωση του ΟΠΑΠ που έγινε σε συνεργασία με στελέχη της ΕΣΑΠ από το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Marketing, στο πλαίσιο της ανανέωσης της χορηγίας του Οργανισμού στο βόλεϊ.

Το κλου της βραδιάς όμως είναι ότι στο συγκεκριμένο πρακτορείο εμφανίστηκε το τρόπαιο του 2004, με το οποίο είχε την δυνατότητα ο Δημητριάδης να φωτογραφηθεί παρέα με τους άλλους συναθλητές του.

Οι τρεις τους πήγαν πρακτορείο, φωτογραφήθηκαν, αστειεύτηκαν με τον παρουσιαστή της εκδήλωσης Πάρη Γκαγκαδέλη, θυμήθηκαν παλιές στιγμές από Euro αλλά και απο τη σάλα του βόλεϊ, ενώ φωτογραφήθηκαν και με την κούπα του 2004!!!