Με Κασαμπαλή-Δημητριάδη η συμμετοχή του Εθνικού στο φάιναλ φορ της Beach Volleyleague

 

Με την συμμετοχή και της ομάδας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης θα διεξαχθούν την Κυριακή στο Καράβι του Σχοινιά στην Αθήνα οι τελικοί της φετινής Beach Volleyleague.

Στο φάιναλ φορ συμμετέχουν ακόμα οι ομάδες του Ολυμπιακού, της Κηφισιάς και της ομάδας, που κατέχει τη wild card. Για τον Εθνικό την εξασφάλισαν την πρόκριση πριν τρεις εβδομάδες και θα αγωνιστούν εκ νέου οι Σταύρος Κασαμπαλής και Ανέστης Δημητριάδης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώτη θέση δίνει τρόπαιο, αλλά και η δεύτερη θέση εξασφαλίζει όπως και η πρώτη wild card για το 4ο Παγκύπριο Πρωτάθλημα, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 22 μέχρι τις 24 Ιουλίου στο Πρωτάρα.

Παράλληλα, ήδη από το πρωί του Σαββάτου διεξάγεται τουρνουά μπτις βόλεϊ στις κατηγορίες Ανδρών, Γυναικών και Μικτό, σε επίπεδα Golden και Silver.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την τελική φάση του 4ου Beach Volleyleague, που διοργανώνει η Ένωση Σωματείων Αμειβομένων Πετοσφαιριστών (ΕΣΑΠ) θα έχουν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Κυριακή 3 Ιουλίου στις 15:00 από τα Novasports1 και Novasports1HD.

Στην περιγραφή θα είναι ο Παντελής Λώλης, στο ρεπορτάζ Ηλίας Παπαϊωάννου, ενώ οι αγώνες θα προβληθούν από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και από το Web TV του Novasports.gr (www.novasports.gr/WebTV, διαθέσιμο σε συνδρομητές Forthnet/Nova).