Δύο αθλήτριες των Κυκλώπων στην Εθνική Νεανίδων Μπιτς Χάντμπολ που πάει… Πορτογαλία

 

Δύο αθλήτριες των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης κλήθηκαν στην Εθνική Ομάδα Νεανίδων Μπιτς Χάντμπολ, που θα λάβει μέρος την άλλη εβδομάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα για ηλικίες κάτω των 16 ετών. Ο λόγος για τις Νικολίνα Κεπεσίδου και Μαριάνα Σιαρβαλή.

Οι δυο Εβρίτισσες επιλέχθηκαν μέσα από σαράντα και πλέον αθλήτριες και συμπεριλήφθηκαν στην τελική δεκάδα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, που θα λάβει μέρος στη διοργάνωση, η οποία ήδη ξεκίνησε την προετοιμασία της  στο ανοικτό γήπεδο μπιτς χάντμπολ του κολεγίου Ανατόλια στη Θεσσαλονίκη.

Η προετοιμασία της εθνικής ομάδας θα συνεχιστεί μέχρι τις 6 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αναχωρήσει για την Πορτογαλία για να λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί 7-11 Ιουλίου στην Πορτογαλία.

 

Αναλυτικά, οι αθλήτριες που κλήθηκαν στην Εθνική Νεανίδων Κ16 για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι οι εξής: Αρβανίτη, Χαραλαμπάκη, Κουκμίση, Κρίτζαλη (ΑΕΣΧ Πυλαίας), Τογανίδου (Δράμα 1986), Τροχίδου (Μ. Αλέξανδρος), Κερλίδη (Φέρωνας), Σιαρβαρλή, Κεπεσίδου (Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης) και Σαμολαδά (Κιλκίς).