Ο παίκτης του Πανθρακικού που στέλνει με δικαστική απόφαση στην φυλακή τον Ρέμο!

 

Δικαίωση μετά από πέντε χρόνια για τον παίκτη του Πανθρακικού Στέλιο Ηλιάδη, ο οποίος από το 2011 διεκδικεί τα χρωστούμενα προς το πρόσωπό του από τον καιρό που αγωνιζόταν στον Ηρακλή.

Όπως αποφάσισε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, που παρά την αποχή των δικηγόρων, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη λόγω του κινδύνου παραγραφής του αδικήματος, επιβάλλεται ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών στον Αντώνη Ρέμο και πέντε μηνών μαζί με 40.000 ευρώ πρόστιμο, στον πρώην πρόεδρο του γηραιού Γιάννη Τάκη!

Ο Ηλιάδης είχε καταθέσει μήνυση κατά των δύο, αλλά και αγωγή, από το 2011. Η υπόθεση τράβηξε με τους, τότε, ισχυρούς άντρες του Ηρακλή να παίρνουν συνεχόμενες αναβολές. Τελικά το ποινικό κομμάτι της υπόθεσης εκδικάστηκε την Πέμπτη και δικαίωσε τον ποδοσφαιριστή, που διεκδικεί χρωστούμενα συνολικού ύψους 165.000 ευρώ, συν τους τόκους που μετά από πέντε χρόνια υπολογίζονται σε επιπλέον 80.000 ευρώ περίπου, από το πέρασμά του από τον «Γηραιό».

Συγκεκριμένα, με βάση την αγωγή, στο μεν Ρέμο αντιστοιχούν περίπου 75.000 ευρώ από το κεφάλαιο που υπάρχει ως χρωστούμενο στον Στέλιο Ηλιάδη και στον Τάκη το ποσό των 90.000 ευρώ. Οι δυο πρώην ισχυροί άνδρες του Ηρακλή, όπως προαναφέρθηκε, τιμωρήθηκαν με ποινές φυλάκισης 4 και 5 μηνών αντίστοιχα, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι και στους δύο δόθηκε τριετής αναστολή και ανασταλτικός χαρακτήρας στην έφεση, την οποία πρόκειται να ασκήσουν κατά της πρωτόδικης απόφασης του Πλημμελειοδικείου.

Σε ότι αφορά την αγωγή, η οποία συνεχίζει να εκκρεμεί, αναμένεται να εκδικαστεί τον Φεβρουάριο του 2017, μετά από πολλές αναβολές, ωστόσο με δεδομένη την απόφαση του ποινικού δικαστηρίου, θεωρείται δύσκολο να μην δικαιωθεί ο παίκτης του Πανθρακικού. Υπενθυμίζεται ότι ο Ηλιάδης αγωνίστηκε από το 2009 ως και το 2011 στον Ηρακλή. Στην συνέχεια πήγε για δυο χρόνια στην Κέρκυρα, έναν στην Λοκομοτίβ Πλόβντιβ και από τον Ιανουάριο του 2015 ανήκει στο δυναμικό του Πανθρακικού.