Μόνο στο β’ ημίχρονο που έπαιξαν Γούτας και Μπέρτος ικανοποίησε ο Ολυμπιακός στην Αυστρία (+photos)

 

Διπρόσωπος παρουσιάστηκε ο Ολυμπιακός στην Αυστρία, στο δεύτερο φιλικό του επί αυστριακού εδάφους με το οποίο και ολοκλήρωσε την προετοιμασία του.  Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν καλή εμφάνιση μόνο στην επανάληψη στο ματς με την Βάκερ Ίνσμπρουκ. Τότε πέτυχαν το μοναδικό τους γκολ με τον Πουλίδο, με το οποίο ισοφάρισαν σε 1-1. Τότε αγωνίστηκαν και οι δικοί μας Δημήτρης Γούτας και Μανώλης Μπέρτος.

goutas-gavrosΟι παίκτες του Βίκτορ Σάντσεθ προβλημάτισαν στο πρώτο ημίχρονο, τόσο με την ανάπτυξη τους, όσο και με την αμυντική τους λειτουργία. Μάλιστα, ήταν στο συγκεκριμένο 45λεπτο, που δέχθηκαν και το 1-0, από τον “κεραυνό” που έπιασε ο Κερσμποάουμ από τα όρια της μεγάλης περιοχής (23′).

Οι “ερυθρόλευκοι” ανέβασαν την απόδοσή τους στο δεύτερο ημίχρονο, παρόλο που πάντως παρατηρήθηκαν κενά στην άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο πέρασαν οι Γούτας και Μπέρτος. Θεωρητικά ο Θασίτης αντικατέστησε τον Μποτία και ο Μπέρτος τον Βούρο, αλλά στο ημίχρονο άλλαξε η ομάδα κατά τα 10/11 αφού μόνο ο Καπίνο διατηρήθηκε κάτω από τα δοκάρια (αντικαταστάθηκε στο 68’από τον  Χουτεσιώτη).

Πάντως, ήταν στο δεύτερο ημίχρονο που οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να διαμορφώσουν το τελικό 1-1 με ωραίο τελείωμα του Άλαν Πουλίδο έξω από την περιοχή (80′), μετά από άψογη προσπάθεια του Μανθάνη. Με την αναμέτρηση αυτή ολοκληρώθηκε το στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού στην Αυστρία.

goutas-gavros1