Γ’ Εθνική: Ενίσχυση κάτω απο τα δοκάρια με Ρούφο για τον Ορφέα Ξάνθης!

Σε μια εξαιρετική μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Ορφέας Ξάνθης, που μετά την μεταγραφή του Κώστα Ξαντινίδη(θυμηθείτε ΕΔΩ), ανακοίνωσε και την απόκτηση ενός εκ των κορυφαίων γκολκίπερ της περιοχής των Γιάννη Ρούφο.

Ο μέχρι πρότινος τερματοφύλακας της Βιστωνίδας που έχει αγωνιστεί στην ομάδα Νέων της Ξάνθης αλλά με χρόνια παρουσίας σε Βιστωνίδα και Δόξα Ξάνθης στην Δ’ Εθνική θα είναι ο “κέρβερος” κάτω απο τα γκολπόστ στην προσπάθεια της Ξανθιώτικης ομάδας στην Γ’ Εθνική. Ο Ρούφος ήταν και εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών στην εκπληκτική πορεία της μεικτής ομάδας της ΕΠΣ Ξάνθης στο Region’s Cup καθώς στις δύο πρώτες φάσεις με ΕΠΣ Κοζάνη και ΕΠΣ Θράκης ήταν ο άνθρωπος που έδωσε την πρόκριση με τις αποκρούσεις του στην διαδικασία των πέναλτι, αλλά και κράτησε απαραβίαστη την εστία στον τελικό με την Χαλκίδα.

Η ανακοίνωση του Ορφέα αναφέρει:

“ΓΙΑΝΝΗ ΡΟΥΦΟ ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.ΘΑ ΗΤΑΝ ΒΑΣΙΚΗ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΟ ΒΙΣΤΩΝΙΔΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ”