Ένας θρύλος του παγκόσμιου αθλητισμού στο μπιτς χάντμπολ της Αλεξανδρούπολης

 

«Ένας θρύλος στο beach handball». Με τον τίτλο αυτόν η επίσημη σελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης σχολίασε ότι ένας από τους κορυφαίους ακοντιστές του κόσμου, ο Κώστας Γκατσιούδης έδωσε το παρών στο 3ο Κύπελλο Ελλάδος που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Αλεξανδρούπολη

«Μια μεγάλη προσωπικότητα του κλασικού αθλητισμού σε διεθνές επίπεδο, ο Κώστας Γκατσιούδης, ήταν μεταξύ των θεατών κατά την τελευταία ημέρα του τουρνουά Beach Handball της Αλεξανδρούπολης», έγραψε χαρακτηριστικά η επίσημη σελίδα της ΟΧΕ. Και πρόσθεσε:

«Ο Εβρίτης πρωταθλητής, που έγραψε ιστορία στον ακοντισμό κατακτώντας τρία μετάλλια σε παγκόσμια πρωταθλήματα και είναι ο έκτος καλύτερος όλων των εποχών στον κόσμο βάσει επίδοσης (91,69μ.), ζει μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη.

Εδώ και χρόνια έχει αποτραβηχτεί από την καθημερινότητα του αθλητισμού, ωστόσο ποτέ δεν θα πει “όχι” στην προοπτική να δει έναν καλό αγώνα. Αυτό έγινε σήμερα, στο πρωινό πρόγραμμα του τουρνουά της Αλεξανδρούπολης με τον Γκατσιούδη να απολαμβάνει το θέαμα, ενώ είχε συνομιλία και με αθλητές, όπως ο αρχηγός των Summer, Κώστας Γουργούμης».