Αυτοί είναι οι τέσσερις προπονητές της “Μασία” που έρχονται στην Ξάνθη για το καμπ της Μπάρτσα!

 

Με τις μέρες για την έναρξη του καμπ της Σχολής της Μπαρτσελόνα στην Θράκη να πλησιάζουν, μιας και την Δευτέρα 4 Ιουλίου ξεκινά η πρώτη πενθήμερη περίοδο στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ξάνθη στα Πηγάδια, γνωστοποιήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης οι τέσσερις προπονητές της “Μασία” που θα έρθουν στην Θράκη.

Η έλευση της ακαδημίας της κορυφαίας ισπανικής ομάδας αποτελεί ίσως το γεγονός του καλοκαιριού και ήδη αρκετοί γονείς από όλη την Θράκη σπεύδουν να εγγράψουν τα παιδιά τους, ώστε να ζήσουν την εμπειρία και να νιώσουν τι σημαίνει να είσαι μέλος της Ακαδημίας της φημισμένης Μπαρτσελόνα.

Οι προπονήσεις θα διεξάγονται καθημερινά από Δευτέρα μέχρι Παρασκευής και μάλιστα θα είναι διπλές. Το πρωί θα υπάρχει μιάμιση ώρα εντατικής προπόνησης και άλλη μιάμιση ώρα το απόγευμα, πάντα υπό την επίβλεψη των επίσημων προπονητών της «Μπάρτσα» που θα έρθουν από την Ισπανία και την φημισμένη Μασία ειδικά για το καμπ της Ξάνθης, το πρώτο που θα διεξαχθεί στην Ελλάδα.

Για αυτό τον λόγο άλλωστε οι ιθύνοντες των σχολών της Μπαρτσελόνα στην Ελλάδα επιλέγουν προπονητές που έχουν θητεύσει και συνεχίζουν να συνεργάζονται με την κορυφαία στο είδος “Μασία”, και αυτοί θα είναι οι καθοδηγητές αλλά και αυτοί που θα τσεκάρουν τους νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που θα λάβουν μέρος στα δύο καμπ της μεγάλης Καταλανικής ομάδας στην Ξάνθης.

Ο τεχνικός διευθυντής των κάμπ της Μπαρτσελόνα σε όλα τα κάμπ στην Ελλάδα και φυσικά και σε αυτό της Ξάνθης θα είναι ο Μάρκ Μασάτς Ριέρα (MARC MASATS RIERA), και οι προπονητές Τζόσεπ Μπαράνγκο Κασάλς (JOSEP BARRANCO CASALS), Οριόλ Γκούτες Λόπες (ORIOL GUTÉS LOPEZ) και ο Μανουέλ Ορεγιάνα Πέρες (MANUEL ORELLANA PEREZ).

Μαζί τους θα είναι και οι δύο Έλληνες προπονητές που συνεργάζονται με τα καμπ της Μπαρτσελόνα Άγγελος Βιλανάκης και Αλέξανδρος Κουνενάκης, όπως και ο Ισπανός Ντάνι Βίγκας Αλσίνα (DANI BIGAS ALSINA) που θα έχει εποπτικό ρόλο, καθώς θα είναι αυτός που θα αποτελεί τον συνδετικό κρίκο μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της σχολής των Καταλανών που θα ανοίξει στην Ελλάδα, με σκοπό την ανάδειξη ταλέντων που θα προωθηθούν στα ενδότερα της “Μασία”.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΚΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΚΑΜΠ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ, ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ