Γ’ Εθνική: Πήρε Παλλάκη από την Ασπίδα η ΑΕ Κομοτηνής

Στην τρίτη της μεταγραφή προχώρησε η ΑΕ Κομοτηνής, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Παλλάκη από την Ασπίδα Ξάνθης. Ο 21χρονος σέντερ αναμένεται με την ποιότητά του και τις εμπειρίες που έχει να βοηθήσει στη ρακέτα, ενώ θα βρει στην ομάδα της Κομοτηνής και τους Καραμπέκη και Λιβησιανό, οι οποίοι αποκτήθηκαν τώρα και με τους οποίος έχει συνεργαστεί στο παρελθόν στην Ασπίδα. Με την απόκτηση των τριών αυτών παικτών και τη διατήρηση του ρόστερ της, η ΑΕ Κομοτηνής αναμένεται να έχει αρκετά δυνατή ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτηθεί και άλλος παίκτης.

Ο Γιώργος Παλλάκης ξεκίνησε την καριέρα του από τη Φιλία Ορεστιάδας και μεταγράφηκε στη συνέχεια στην Ασπίδα Ξάνθης με την οποία πανηγύρισε ένα πρωτάθλημα ΕΚΑΣΑΜΑΘ μαζί με την άνοδο στη Γ΄ Εθνική, καθώς και τις δύο ανόδους της Ασπίδας στη Β΄ Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕ Κομοτηνής για την απόκτηση του Γιώργου Παλλάκη:

Το τμήμα μπάσκετ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Παλλάκη.

Ο 21χρονος σέντερ (2.03 cm) ξεκίνησε την καριέρα του στην Φιλία Ορεστιάδας και συνέχισε στην Ασπίδα Ξάνθης, με την οποία και πανηγύρισε 3 ανόδους (2 φορές απο την Γ΄ Εθνική και 1 φορά από την Α1 ΕΚΑΣΑΜΑΘ) και το πρωί της Τετάρτης συναντήθηκε με τον Τιμ Μάνατζερ της ομάδας Βασίλη Στοάκη, με τον οποίο και συμφώνησαν για συνεργασία 1 χρόνου!

Καλώς ήρθες Γιώργο στην οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνης!