ΕΠΣ Έβρου: Τρεις ανανεώσεις ανακοινώθηκαν από τον Ορέστη Ορεστιάδας

Για άλλη μια αγωνιστική σεζόν ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Ορέστη Ορεστιάδας ο Παναγιώτης Καστρινός. Ο  τριαντάχρονος έμπειρος μέσος είχε επιστρέψει στον Ορέστη τον Ιανουάριο του 2016 και είχε συντελέσει τα μέγιστα στην πολύ καλή πορεία της ομάδας κατά το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Έβρου. Αναμένεται και φέτος συνεχίζοντας τις άριστες περυσινές του εμφανίσεις να αποτελέσει έναν ακόμη στυλοβάτη στο κέντρο της ομάδας.

Επίσης, από τον Ορέστη με την ίδια ανακοίνωση έγινε γνωστή η παραμονή στην ομάδα των δύο δεκαεπτάχρονων Παναγιώτη Αλεξακούδη και Ανέστη Παπαγιαννίδη. «Πρόκειται για τα δύο αξιολογότερα ταλέντα του Ορέστη, τα οποία μάλιστα προέρχονται από την Ακαδημία του Συλλόγου», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση. Η ανακοίνωση συνεχίζει:

«Παρά το νεαρό της ηλικίας τους, κατά την περυσινή σεζόν τους δόθηκε η ευκαιρία να δείξουν το ταλέντο τους, έχοντας στο ενεργητικό τους πολλά άγωνιστικά λεπτά συμμετοχής. Έτσι και φέτος, με δουλειά και ταπεινότητα,θα μπορέσουν να διακριθούν και να αναδειχθούν ποδοσφαιρικά. Άλλωστε είναι άριστοι χαρακτήρες, στοιχείο που και αυτό θα τους βοηθήσει τα μέγιστα στην ποδοσφαιρική τους καριέρα, που τώρα ουσιαστικά ξεκινούν».