Στον επαναληπτικό της Καμπάλα στην Γεωργία για το Europa League ορίστηκε ο Χασάν Κούλα!

Έγιναν γνωστοί απο την Uefa οι διαιτητές και οι βοηθοί που ορίστηκαν να διευθύνουν τους επαναληπτικούς αγώνες για τον 1ο προκριματικό γύρο του Europa League, που θα διεξαχθούν στις 7 Ιουλίου 2016.

Εκεί θα έχουμε Θρακιώτικη εκπροσώπηση καθώς ο Ξανθιώτης επόπτης Χασάν Κούλα ορίστηκε Α’ βοηθός του Δραμινού Γιώργου Κύζα στον αγώνα της Αζέρικης Καμπάλα, γνωστής στην Ελλάδα καθώς απέκλεισε πέρσι τον Παναθηναϊκό απο την Ευρώπη ενώ και ο ΠΑΟΚ σε δύο παιχνίδια δεν μπόρεσε να την κερδίσει, στην Γεωργία απέναντι στην Σαμτρέντια.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στο “Davi Abanidze” της πόλης Ζεσταπόνι της Γεωργίας στον “εμφύλιο” του Καυκάσου μεταξύ των Γεωργιανών και των Αζέρων. Πέρα απο τον Ξανθιώτη και τον Δραμινό την τετράδα των διαιτητών κλείνουν ο Β’ βοηθός Ιωάννης Σίπκας και ο τέταρτος Αρετόπουλος.

Να σημειώσουμε επίσης πως Ευρωπαϊκό  ορισμό θα έχουμε και για ακόμη έναν διαιτητή απο την ΑΜ-Θ με τον Καβαλιώτη ρέφερι Σταύρο Μάνταλο να ορίζεται να διευθύνει την αναμέτρηση της Ουγγρικής Ντέμπρετσν με την Λα Φλορίτα απο το Σαν Μαρίνο στην πόλη της Ουγγαρίας επίσης στις 7 Ιουλίου, με βοηθούς τους Μιχάλη Καρσιώτη και Στυλιανό Τσολάκη ενώ τέταρτος θα είναι ο Μάριος Λαμπρόπουλος.