Πολιτική εμπλοκή στη Γ.Σ. της ΕΠΣ Θράκης! Καταγγελίες για «συμβουλές» προς σωματεία από μειονοτικούς βουλευτές

Ενώ ακόμα δεν έχει κοπάσει ο θόρυβος από τα όσα έγιναν στην τεκτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ την περασμένη Παρασκευή, στο προσκήνιο της τοπικής επικαιρότητας έρχονται και όσα συνέβησαν δυο ημέρες πιο πριν στην γενική Συνέλετυση της ΕΠΣ Θράκης. Εκεί βέβαια δεν διαμορφώθηκε ισχυρή τάσης αμφισβήτησης της διοίκησης Γαβριηλίδη, αλλά υπήρξαν αντιπολιτευτικές φωνές (θυμηθείτε το ρεπορτάζ του ThrakiSportS με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωστόσο αίσθηση προκαλεί δημοσίευμα που υπογράφει ο Σωτήρης Μπουζάρας στην “Φωνή της Ροδόπης”, σύμφωνα με το οποίο υπήρξαν και πολιτικά πρόσωπα τα οποία συμμετείχαν διαδικασία, όπως ο πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ Αχμέτ Χατζηοσμάν και ο νυν βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αϊχάν Καραγιουσούφ, οι οποίοι «συμβούλευαν» τα μειονοτικά σωματεία να στηρίξουν τις επιλογές της διοίκησης του Μάνου Γαβριηλίδη.

Μάλιστα, επισημαίνεται στο ρεπορτάζ ότι «ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης έπειτα από έντονη πίεση που του ασκήθηκε αναγκάστηκε να παραδεχτεί πως ο οικονομικός απολογισμός (τον οποίο παρουσίαζε ο ίδιος αντί για τον ταμία) είναι “μαγειρεμένος” με διάφορα “τρικ” ώστε “να καλυφθούν κενά και οικονομικά ανοίγματα” της διοίκησης, προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες πολλών παρευρισκομένων σωματείων».

Τελικά, όπως καταλήγει το σχετικό ρεπορτάζ,  ο οικονομικός απολογισμός ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία «με 4 σωματεία που τον καταψήφισαν (3 πλειονοτικά και 1 μειονοτικό) να διαμαρτύρονται για “μαγειρέματα” και “πλαστό απολογισμό”, αναφέροντας πως θα κινηθούν με κάθε νόμιμο τρόπο ώστε αυτή η κατάσταση να ανατραπεί».

Ωστόσο η είδηση είναι η φερόμενη από το δημοσίευμα εμπλοκή των Αχμέτ Χατζηοσμάν και Αϊχάν Καραγιουσούφ στο παρασκήνιο της συγκεκριμένης ψηφοφορίας, δύο ανθρώπων που δεν διακρίνονται ιδιαίτερα για τις σχέσεις τους με τον αθλητισμό.