Έκλεισε Τυνήσιο για την γραμμή κρούσης της η Ξάνθη! Το βιογραφικό του Χαμζά Γιουνές

Το ότι η Ξάνθη αναζητά επιθετικό είναι δεδομένο. Οι Θρακιώτες είχαν ψηλά στην λίστα τον Τότο Ταμούζ(θυμηθείτε ΕΔΩ), ωστόσο ο εκλεκτός για την θέση αυτή είναι άλλος. Σύμφωνα με πληροφορίες ο παίκτης αναμένεται να κλείσει σύντομα, αν δεν έχει ολοκληρωθεί ήδη η μεταγραφή του είναι ο Τυνήσιος Χαμζά Γιουνές.

Ο 30χρονος επιθετικός είναι διεθνής με την Εθνική της πατρίδας(9 φορές) του και έχει περάσει από το πρωτάθλημα της Ρουμανίας καθώς έχει αγωνιστεί στην Πετρουλόλ, ενώ αγωνίστηκε και σε Μπότεφ Πλόβντιβ και Λουντογκόρετς στην Βουλγαρία, πήγε στο Ιράν και την Τρακτόρ ως δανεικός, ενώ ο επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Ρουμάνικη Κονκόρντια, και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συνεχίσει στην Ξάνθη.

 Ο Γιουνές ξεκίνησε την καριέρα του από την Σφαχιέν έχοντας σε 135 παιχνίδια 46 γκολ, και στην Ετουέλ έπαιξε 22 φορές με 18 γκολ. ΟΙ επιδόσεις αυτές του άνοιξαν τον δρόμο για το εξωτερικό όπου με την Πετρουλόλ αγωνίστηκε σε 52 ματς στα δύο χρόνια που έμεινε και σκόραρε 34 φορές, παίρνοντας έτσι μεταγραφή για την Μπότεφ. Στην Βουλγαρία έπαιξε μισή χρονιά και σε 17 ματς είχε 7 γκολ, ενώ το άλλο μισό αγωνίστηκε στην Λουντογκόρετς όπου επίσης σε 17 ματς είχε 4 γκολ. Στην Τρακτόρ και το πρωτάθλημα του Ιράν αγωνίστηκε σε 15 ματς και πέτυχε 55 τέρματα. Τον Φεβρουάριο πήρε μεταγραφή στην Ρουμάνικη Κονκόρντια δεν αγωνίστηκε καθόλου.

Ο Γιουνές όπως είπαμε είναι 30 χρονών και γεννήθηκε στις 16 Απριλίου του 1986 στην πόλη Μοναστίρ της Τυνισίας. Έχει ύψος 1,86 ενώ είναι δεξιοπόδαρος.