Αξιόλογη παρουσία για την Κ13 του Πανθρακικού στο “Vermio Soccer Festival”

Πολύ καλή ήταν η παρουσία του τμήματος Κ13 του Πανθρακικού στο πολύ δυνατό τουρνουά  “Vermio Soccer Festival” με την συμμετοχή πλήθος Ακαδημιών απο Ελλάδα, Κύπρο διάφορες χώρες των Βαλκανίων ενώ μετείχε στο ηλικιακό τμήμα των “πράσινων” και ομάδα απο την Αμερική(Michigan Soccer Academy).

Οι λιλιπούτειοι άσοι των “πράσινων” ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στην πρώτη οκτάδα της διοργάνωσης και την προημιτελική φάση, μετρώντας 2 νίκες, 6-3 επί της Ακαδημίας της Άρσεναλ Νάουσας και 3-1 της Ακαδημίας του Ερμή Ευόσμου, ενώ γνώρισε την ήττα με 2-0 απο την Κυπριακή Ακαδημία Αθιένου 1619 και την πολύ δυνατή Ακαδημία του Εθνικού Ευόσμου με το ίδιο σκορ.

Για την ιστορία να σημειώσουμε πως στα Κ13 την πρώτη θέση κατέκτησε το ΑΠΟΕΛ απο την Κύπρο νικώντας στον τελικό με 2-0 τον Εθνικό Ευόσμου που κατετάγη δεύτερος με τρίτο την Ακαδημία Michigan Soccer Academy απο τις Η.Π.Α. και τέταρτο τον Ηρακλή.

Οι μικροί ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία, καθώς πέρα απο τα παιχνίδια είχαν την ευκαιρία να κάνουν και άλλες δραστηριότητες ενώ την αποστολή ακολούθησαν και αρκετοί γονείς.