Άμεση διάψευση από Καραγιουσούφ και Χατζηοσμάν για τα περί εμπλοκής στην ΕΠΣ Θράκης

Άμεση ήταν η διάψευση του βουλευτή Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ Αϊχάν Καραγιουσούφ αλλά και του πρώην βουλευτή Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ Αχμέτ Χατζηοσμάν στην εμπλοκή του ονόματός τους στις διαδικασίες της γενικής συνέλευσης της ΕΠΣ Θράκης την περασμένη εβδομάδα.

«Το διαψεύδω κατηγορηματικά. Είναι γνωστό άλλωστε ότι δεν έχω την παραμικρή ανάμειξη με αθλητικά σωματεία, πόσω μάλλον να τα συμβουλεύω και να τα κατευθύνω για πράγματα που εντελώς αγνοώ. Ειλικρινά απορώ με την εμπλοκή του ονόματός μου» σχολίασε  ο κομοτηναίος βουλευτής  από την Αθήνα, όπου βρίσκεται στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού έργου. O κ. Καραγιουσούφ επικοινώνησε με το ThrakiSportS αργά το βράδυ της Τρίτης, μετά την συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής όπου συμμετείχε, αφού ενημερώθηκε από τους συνεργάτες του για το περιεχόμενο του δημοσιεύματος που ενέπλεκε το όνομά του στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΣ Θράκης.

Σε ανάλογη δήλωση διάψευσης προχώρησε και ο Αχμέτ Χατζηοσμάν. Ο πρώην βουλευτής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στην περιοχή Σμόλιαν της Βουλγαρίας μαζί με τον προσωπικό του φίλο και παλιό συμμαθητή δήμαρχο της Προύσας Μουσταφά Ντουντάρ, ωστόσο σε τηλεφωνική του επικοινωνία θέλησε και αυτός μέσω του ThrakiSportS να απαρνηθεί οποιαδήποτε ανάμειξη στην γενική συνέλευση της ΕΠΣ Θράκης. «Δεν είμαι πια καν βουλευτής για να έχω οποιονδήποτε λόγο να εμπλακώ σε κάτι τέτοιο, είναι αυτονόητο ότι ούτε έχω παρέμβει ούτε έχω συμβουλεύσει κανέναν ούτε και είχαν λόγο να κάνω κάτι τέτοιο», σχολίασε χαρακτηριστικά στην παρέμβασή του ο κ. Χατζηοσμάν.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με δημοσίευμα  στην «Φωνή της Ροδόπης», κατά την διάρκεια της γενικής συνέλευσης της ΕΠΣ Θράκης την περασμένη Τετάρτη, ο πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ Αχμέτ Χατζηοσμάν και ο νυν βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αϊχάν Καραγιουσούφ φέρονται να«συμβούλευαν» τα μειονοτικά σωματεία να στηρίξουν τις επιλογές της διοίκησης του Μάνου Γαβριηλίδη. Η αναδημοσίευση του συγκεκριμένου αποσπάσματος από το ThrakiSportS προκάλεσε και την αντίδραση – διάψευση των δύο κορυφαίων πολιτικών προσωπικοτήτων της Ροδόπης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ