Στα πέναλτι κέρδισαν στο τελευταίο ματς της χρονιάς οι Βασίλισσες τους… συγγενείς και φίλους!

Χορταστικό απο γκολ και θέαμα ήταν το τελευταίο παιχνίδι της σαιζόν για την Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Ξάνθης Βασίλισσες της Θράκης που αντιμετώπισαν ομάδα που αποτελούταν απο συγγενείς και φίλους των κοριτσιών και του τεχνικού τιμ.

Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με 2-2 στην κανονική διάρκεια με τις Βασίλισσες να κερδίζουν το ματς στα πέναλτι με 3-1. Στην κανονική διάρκεια του αγώνα τα τέρματα για τις Βασίλισσες σημείωσαν οι Σέβη Μετοικίδη και Ευαγγελία Κατσαρού ενώ απο τους “συγγενείς και φίλους” σκόραραν οι δύο ποδοσφαιριστές της πρωταθλήτριας του Regions Cup ΕΠΣ Ξάνθης Πάρης Κοτόπουλος και Πέτρος Σαρηγιαννίδης.

Στην διαδικασία των πέναλτι για τις Βασίλισσες ευστόχησαν οι Ζωή Βλάχου, Ξανθούλα Αρβανιτίδου και Ευαγγελία Κατσαρού ενώ απο την άλλη πλευρά την Κατερίνα Παρδή κατάφερε να την κερδίσει μόνο ο Πάρης Κοτόπουλος. Δεν κατάφεραν να κερδίσουν τον Σάκη Καλπάκη οι Τασία Λαζαρίδου και Ελισάβετ Ναλμπάντη, ενώ απο την άλλη η αστόχησαν οι Σαρηγιαννίδης, Κυριακίδης, Νερατζίδης και Χατζημήσιος.