Ήρθε στα πάτρια εδάφη της Κομοτηνής ο Χαμζάογλου και συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη του Πανθρακικού

Έναν άνθρωπο, ο οποίος, προϊόντος του χρόνου, έχει εξελιχθεί σε εκλεκτό φίλο του Πανθρακικού, συνάντησε το βράδυ της Κυριακής στην Κομοτηνή ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Τάσος Καραολάνης.

Ο λόγος για τον κορυφαίο τούρκο προπονητή Χαμζά Χαμζάογλου, καταγόμενο από την Ροδόπη, που το προηγούμενο χρονικό διάστημα απήλαυσε τις διακοπές του στα πάτρια εδάφη και μια μέρα προτού επιστρέψει στην Τουρκία, για την έναρξη των υποχρεώσεών του με την Μπούρσασπορ, ομάδα στην οποία θα εργάζεται πλέον, επισκέφθηκε μαζί με την οικογένειά του την περιοχή όπου γεννήθηκε αλλά κι έζησε μέρος των παιδικών του χρόνων.

0 46χρονος προπονητής έχει αναπτύξει στενούς δεσμούς φιλίας τα τελευταία χρόνια με τον Τάσο Καραολάνη, καθώς και τον Πανθρακικό γενικότερα. Εξάλλου, κατά το πρόσφατο παρελθόν έχει αντιμετωπίσει την ομάδα της Κομοτηνής τρεις φορές σε φιλικούς αγώνες επί ελληνικού και τουρκικού εδάφους. Αρχικά τη σεζόν 2012-2013, επισκέφθηκε την Κομοτηνή με την Ακίσασπορ, τη σεζόν 2014-2015 φιλοξένησε την ομάδα του Πανθρακικού στην Κωνσταντινούπολη ως τεχνικός της Γαλατασαράι ενώ τον περασμένο Οκτώβριο, ξανά με την Γαλατά, αναμετρήθηκε με τον Πανθρακικό στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Πανθρακικός, ο Χαμζά Χαμζάογλου ανέφερε: «Τα τελευταία χρόνια εχουμε αναπτύξει μια φιλική σχέση με τον κ. Καραολάνη, που κάθε φορά που τον συναντώ γίνεται όλο και πιο δυνατή. Είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων για τον τρόπο που με υποδέχεται όποτε βρίσκομαι στην Κομοτηνή και του έχω πει πως το σπίτι μου είναι πάντοτε ανοιχτό για τον ίδιο και την οικογένειά του. Εύχομαι ο Πανθρακικός να έχει φέτος μία επιτυχημένη χρονιά».

Μάλιστα, στη χθεσινοβραδινή συνάντησή των δύο ανδρών, στο Cafe Bar “El Clásico”, ιδιοκτησίας του μεγαλομετόχου του Πανθρακικού, ο νυν προπονητής της Μπούρσασπορ, που κατέλαβε πέρυσι την 11η θέση στην τουρκική Süper Lig, απηύθυνε πρόκληση για τη διεξαγωγή φιλικού μεταξύ της ομάδας της Προύσας και του Πανθρακικού, στο προσεχές μέλλον.

 width=