ΕΠΣ Ξάνθης: Μεταγραφική “βόμβα” απο τον Ερμή Μάνδρας που πήρε Βασιλειάδη!

Με μια σπουδαία κίνηση για τα δεδομένα της Α2 κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης προχώρησε ο Ερμής Μάνδρας που απέκτησε τον πολύπειρο επιθετικό Σταύρο Βασιλειάδη που πέρσι αγωνιζόταν στον Κεραυνό Πέρνης στο πρωτάθλημα της Καβάλας.

Σε μια μεταγραφή για μεγάλα πράγματα προχώρησε η διοίκηση του Ερμή Μάνδρας με τον πρόεδρο της ομάδας Κώστα Μπαμπαρόπουλου να επιβεβαιώνει πως η ομάδα της Μάνδρας μετά τον υποβιβασμό στην Α2 θα κάνει τα πάντα για να επιστρέψει πιο δυνατή στην μεγάλη κατηγορία του Ξανθιώτικου ποδοσφαίρου. Η ομάδα της Μάνδρας ανακοίνωσε την απόκτηση του Ξανθιώτη γκολτζή Σταύρου Βασιλειάδη, που ήταν ο άνθρωπος που “τρέλανε” τον Βασίλη Χατζηπαναγή(θυμηθείτε ΕΔΩ), που αναμένεται να δώσει μεγάλη δυναμική στην γραμμή κρούσης της ομάδας του Αλέκου Ξανθόπουλου.

Ο Σταύρος Βασιλειάδης στα  31(21/02/1985) έχει καταφέρει εξαιρετικά πράγματα με γεμάτες σεζόν και πολλά γκολ στην έως τώρα καριέρα του. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Skoda Ξάνθη οπού πήρε ελάχιστες ευκαιρίες (μόλις 2), για να ακολουθήσουν Ολυμπιακός Βόλου, Πανθρακικός, Δόξα Γρατινής, Νέστος Χρυσούπολης, Ορφέας Ξάνθης(2008-2010), Ζάκυνθος, Εθνικός Γαζώρου και τα τελευταία δύο χρόνια ο Κεραυνός Πέρνης(2012-2014), για να επιστρέψει στο Ξανθιώτικο πρωτάθλημα αρχικά για τον Ορφέα και εν συνεχεία για την Βιστωνίδα προτού το περασμένο καλοκαίρι πάρει μεταγραφή εκ νέου για τον Κεραυνό Πέρνης.