ΕΠΣ Έβρου: Ίδρυσε ακαδημία και ξεκινά άμεσα προπονήσεις ο Ορφέας Δικαίων

Ο Ορφέας Δικαίων, το ποδοσφαιρικό τμήμα του οποίου επανασυστάθηκε το περσινό καλοκαίρι και συμμετείχε στο πρωτάθλημα του τρίτου ομίλου της δεύτερης κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου, ανακοίνωσε τη δημιουργία ακαδημίας ποδοσφαίρου.

Μάλιστα, αυτήν την Δευτέρα στις 19:00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί μία πρώτη συνάντηση γνωριμίας και ενημέρωσης στο γήπεδο των Δικαίων με γονείς και υποψήφιους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές και από την Τρίτη θα ξεκινήσουν άμεσα οι προπονήσεις.

Η σχετική ανακοίνωση του Ορφέα Δικαίων αναφέρει:

«Έπειτα από παρότρυνση πολλών και βλέποντας ότι η περιοχή μας αξίζει να την προσέξουμε λιγάκι παραπάνω αποφασίσαμε σαν σύλλογος να κάνουμε κάτι ακόμα για τα παιδιά αυτή τη φορά! Έτσι, μετά το μεγάλο ενδιαφέρον που δείξατε στην πρότασή μας για καλοκαιρινές προπονήσεις ποδοσφαίρου βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως ο Α.Π.Σ. ”ΟΡΦΕΑΣ” Δικαίων, ξεκινάει παιδική ακαδημία ποδοσφαίρου από μηδενικής βάσης, αρχικά για όλο το καλοκαίρι, αλλά και με συνέχιση από το Σεπτέμβριο.
Σας προσκαλούμε λοιπόν τη Δευτέρα 27 Ιουνίου και ώρα 19:00 (7:00 μ.μ.) στο γήπεδο του ”Ορφέα” στα Δίκαια, για μία πρώτη γνωριμία-ενημέρωση και αμέσως την επόμενη μέρα (Τρίτη 28-6-2016) ξεκινούν οι προπονήσεις».