Οι επιδόσεις των Θρακιωτών στην 2η μέρα του Πανελλήνιου Παιδων – Κορασίδων στα Τρίκαλα

Με πενταπλή συμμετοχή Θρακιωτών την δεύτερη μέρα ολοκληρώθηκε στα Τρίκαλα το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων.

Μετά την οκταπλή παρουσία αθλητών και αθλητριών απο την Θράκη(θυμηθείτε ΕΔΩ), με συμμετοχή ακόμη πέντε Θρακιωτών πραγματοποιήθηκε η δεύτερη και τελευταία μέρα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Παίδων – Κορασίδων που όπως και την πρώτη μέρα σημειώθηκαν υψηλές επιδόσεις.

Απο πλευράς Θρακιωτών είχαμε διπλή παρουσία Εβριτών σε τελικούς, με την Αθανασία Καπούτση του Πρωτέα Αλεξανδρούπολης να καταφέρνει να περάσει στον τελικό της Σφαιροβολίας οπού κατετάγη 11η με ρίψη στα 11,98. Καλή παρουσία σε τελικό είχε ο Θεόδωρος Παπαδάκης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης που κατετάγη 9ος στον τελικό του Ακοντισμού με ρίψη στα 48,91 βελτιώνοντας και την επίδοση που είχε στον πρωινό προκριματικό(48,33).

Απο εκεί και πέρα δεν κατάφεραν να περάσουν στους απογευματινούς τελικούς, ο Σταύρος Σταυρακίδης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης που κατετάγη 25ος στα προκριματικά του Ακοντισμού με ρίψη του ακοντίου στα 39,51. Η Μαρία Ζουπίδου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης που κατετάγη 16η στην Σφαιροβολία με ρίψη στα 11,75. Και ο Μιχαήλ Παπούτσογλου του Διομήδη Βιστωνίδας Ξάνθης που παρότι πήγε εξαιρετικά στα προκριματικά των 200 μέτρων κατετάγη τελικά 19ος με χρόνο 23,45 χάνοντας για λίγο την παρουσία του στις τελικές κούρσες.