Φινάλε με δοκό ισορροπίας στο World Challenge Cup για την Παρσαντανιάν!

Με την Ξανθιώτισσα πρωταθλήτρια Μαρία Παρσαντανιάν να ολοκληρώνει τις προσπάθειες της με την προσπάθεια της στον δοκό ισορροπίας ολοκληρώθηκε και η δεύτερη μέρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στην Ανάντια της Πορτογαλίας.

maria parΗ πρωταθλήτρια του Προμηθέα Ξάνθης σε αντίθεση με την εξαιρετική της παρουσία στο άλμα οπού έχασε για λίγο την πρόκριση στον τελικό(θυμηθείτε ΕΔΩ), έμεινε στην 36η θέση με 11,200 βαθμούς στον δοκό ισορροπίας, θέση ωστόσο καλύτερη απο Ελληνικής πλευράς μια και η Ιωάννα Ξουλόγη τερμάτισε 38η.

Γενικά οι επιδόσεις των Ελλήνων την δεύτερη μέρα δεν ήταν ιδιαίτερα καλές, με τον απολογισμό σε αντίθεση με την πρώτη μέρα να μην έχει τελικό την δεύτερη.α καλύτερα πλασαρίσματα από ελληνικής πλευράς ήρθαν στις ασκήσεις εδάφους των γυναικών, όπου η Αργυρώ Αφράτη κατέκτησε τη 12η θέση με 13,000 β. και η Ιωάννα Ξουλόγη τη 15η θέση με 12,550 β.. Εκτός προνομιούχου οκτάδας έμεινε ο Νίκος Ηλιόπουλος τόσο στο μονόζυγο, όπου τερμάτισε 15ος με 13,250 β., όσο και στο δίζυγο, όπου δεν μπόρεσε να εκτελέσει όπως θα ήθελε το φιλόδοξο πρόγραμμά του και έμεινε 18ος με 13,600 β.. Παράλληλα, ο Μπάμπης Καϊλίδης κατετάγη 17ος στο μονόζυγο με 13,150 β. και ο Μιχάλης Δουλκερίδης 23ος στο δίζυγο με 13,150 β..

Η ελληνική συμμετοχή στην Ανάντια ολοκληρώνεται στους Σαββατιάτικους τελικούς οργάνων, όπου τη διάκριση θα κυνηγήσουν η Αργυρώ Αφράτη στο άλμα και ο Κώστας Κωνσταντινίδης στους κρίκους, έπειτα από την πρόκριση που κατέκτησαν μέσω των αντίστοιχων προκριματικών της Πέμπτης.