Νίκησαν τον Ολυμπιακό και κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο στο ομαδικό οι παμπαίδες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Στη μακρινή Πάτρα φιλοξενήθηκε η τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παμπαίδων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης με τη συμμετοχή  των 12 καλύτερων ομάδων της Ελλάδας, ανάμεσά τους και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης που απαρτιζόταν από τους αθλητές Νικηφόρο Μύρο, Κίμωνα Μήτκα  και Γρηγόρη Καραγιάννη.

Υπό τις οδηγίες του προπονητή της ομάδας Ανδρέα Νικολακάκη, τα τρία παιδιά πέτυχαν μια μεγάλη διάκριση, αυτήν του ασημένιου ομαδικού μεταλλίου για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου. Η ομάδα του Εθνικού ξεκίνησε σαν 4ο φαβορί του αγωνίσματος βάση του ranking list της ομοσπονδίας και  ξεπέρασε κάθε εμπόδιο μέχρι να εξασφαλίσει τη θέση στα μετάλλια κερδίζοντας όλες της ομάδες με 3-0 σκορ.

Στον ημιτελικό η ομάδα της Αλεξανδρούπολης βρέθηκε αντιμέτωπη με το 2ο φαβορί των αγώνων, την ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιά. Στον αγώνα αυτόν με υπερπροσπάθειες  και  δύο απίστευτες ανατροπές από τα παιδιά του Εθνικού, η ομάδαα της Αλεξανδρούπολης πέτυχε μια από τις σπουδαιότερες νίκες και πανηγύρισε την είσοδο του στο τελικό αγωνίσματος με σκορ 3-2.

Στον τελικό ο Εθνικός δεν κατάφερε να πιάσει ξανά σπουδαία απόδοση και να κάνει άλλη μια έκπληξη με αντίπαλο την διοργανώτρια ομάδα Φοίνικες Πάτρας  και έτσι κατέλαβε την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στο ομαδικό του πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νικηφόρος Μύρος πραγματοποίησε και την είσοδο του και στην 8αδα του ατομικού. Ο Κίμωνας Μήτκας σημείωσε μόνο μία ήττα από τον πρωταθλητή Ελλάδος  ενώ και ο Γρηγόρης Καραγιάννης πέτυχε την είσοδο του στη 16αδα στο ατομικό. Στο διπλό αγώνισμα το δίδυμο Μήτκα – Μυρου έφτασε μια ανάσα πριν από ακόμα ένα μετάλλιο, χάνοντας στα σημεία.

Στα κορίτσια η Κομνηνή Τρυπή πέτυχε την είσοδο της στο κυρίως ταμπλό περνώντας τον όμιλο. Άξιοι εκπρόσωποι φυσικά της Αλεξανδρούπολης ήταν και η ομάδα του Φάρου με τους αθλητές Γιώργο Μήλια και Γιάννη Πιστόλα οι οποίοι κατέλαβαν την 5η θέση στο ομαδικό, ενώ στις κορασίδες μετείχε η Γεωργία Καραμανλή.