Με δύο Εβρίτες ξεκίνησε στο Μουζάκι η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων για το Βαλκανικό

Στο Μουζάκι βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης η Εθνική Παίδων, ξεκινώντας την προετοιμασία της για το Βαλκανικό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Ντόμπριτς της Βουλγαρίας το διάστημα 6-10 Ιουλίου, με δύο  ημερήσιες προπονήσεις (πρωί-απόγευμα) στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης.

Η ομάδα θα συνεχίσει τις προπονήσεις της στο Μουζάκι έως τις 27 Ιουνίου  και θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της στα Γρεβενά (27/6 – 4/7) από  όπου στις 4 Ιουλίου θα αναχωρήσει πλέον για τη Βουλγαρία. Στην ομάδα μετέχουν ως γνωστόν και δύο Εβρίτες, οι Δημήτρης Μούχλιας του Έβρου Σουφλίου και Κωνσταντίνο Τσουτσιουλούδη του ΑΟ Ορεστιάδας. Θυμηθείτε τις κλήσεις στην Εθνική με ένα κλικ ΕΔΩ.

Την αποστολή υποδέχθηκαν εκ μέρους του Δήμου Μουζακίου η  Αντιδήμαρχος Παρασκευή Φασιανού και η πρόεδρος του ΝΠΔΔ Αθλητισμός  Πολιτισμός Νεότητα Ελένη Ρούσσα, οι οποίες παρευρέθηκαν και στην  πρωϊνή προπόνηση της ομάδας και συνομίλησαν με τους αθλητές και  τον Ομοσπονδιακό προπονητή κ. Γιαμακίδη, φροντίζοντας η αποστολή να έχει  την καλύτερη δυνατή φιλοξενία.