Photos: 40 κλικ απο το πάρτι γνωριμίας της Μπαρτσελόνα στην Ξάνθη

Με την συμμετοχή αρκετών νεαρών φίλων πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ξάνθης στα Πηγάδια το πάρτι γνωριμίας της FCB Escola Soccer Camp, του επίσημο camp ποδοσφαίρου της FC Barcelona, που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για να ανακαλύψει και να καλλιεργήσει νέα ταλέντα! Όπως έχει αναφέρει το ThrakiSportS, το Camp απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια από 6 μέχρι 18 ετών και θα διοργανωθεί σε πέντε συνολικά πόλεις της Ελλάδας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, με την πρώτη από αυτές να είναι η Ξάνθη.

Στην σημερινή πολύ όμορφη εκδήλωση οι μικροί φίλοι του ποδοσφαίρου είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια υπο την εποπτεία των Άλεξ Κουνενάκη και του βετεράνου ποδοσφαιριστή της Ξάνθης Άγγελου Βιλανάκη, αλλά και να διεκδικήσουν πλούσια δώρα. Μάλιστα στο φινάλε της εκδήλωσις που διεξήχθη υπό τις μουσικές επιλογές του  dj Δημήτρη Ναϊσίδη, όλοι όσοι μετείχαν στο πάρτι της Μπάρτσα στην Ξάνθη μπήκαν σε κλήρωση για δέκα δώρα(φανέλες, κασκόλ, καλαμίδες κ.α.), ενώ ένας τυχερός κέρδισε μια δωρεάν συμμετοχή στο καμπ της σπουδαίες Καταλανικής ομάδας στην Ξάνθη απο τις 4 μέχρι και τις 8 Αυγούστου αλλά και απο τις 11 έως τις 15 Αυγούστου(θυμηθείτε ΕΔΩ).

Το ThrakiSportS ήταν παρών στο πάρτι της Μπαρτσελόνα και παρακάτω μπορείτε μέσα απο τον φακό του κορυφαίου μέσου της Θράκης να δείτε στιγμές απο την εκδήλωση που έγινε στο Le Chalet