Γ΄ Εθνική: Ο Μανώλης Δαφτσής υπεύθυνος του τμήματος μάρκετινγκ της ΑΕ Κομοτηνής

Από νέο πόστο θα συνεχίσει να υπηρετεί την ΑΕ Κομοτηνής ο Μανώλης Δαφτσής, καθώς από τους πάγκους θα βρεθεί στους δρόμους, αναλαμβάνοντας το τμήμα μάρκετινγκ της ομάδας, καθώς από το ΔΣ εκτιμήθηκε η αφοσίωση τους, οι αρχές του και η ικανότητα του στη διαχείριση των άριστων σχέσεων που έχουν δημιουργηθεί μεταξύ του συλλόγου της Κομοτηνής και της τοπικής αγοράς της πόλης τα τελευταία τρία χρόνια.

Ο Μανώλης Δαφτσής διαδέχεται τον Αλέξανδρο Εμμανουηλίδη, του οποίου οι σπουδές στην Κομοτηνή ολοκληρώθηκαν και επιστρέφει στη Χαλκιδική απ’ όπου κατάγεται και που είναι αυτός ο οποίος τα προηγούμενα τρία χρόνια έτρεξε το τμήμα μάρκετινγκ της ΑΕ Κομοτηνής, φέρνοντας κοντά στην ομάδα την αγορά της Κομοτηνής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕ Κομοτηνής:

Το τμήμα μπάσκετ της Αθλητική Ένωσης Κομοτηνής ανακοινώνει πως ο Μανώλης Δαφτσής αναλαμβάνει το τμήμα Marketing της ομάδας.

Ο Μανώλης, αποτελεί πιστός στρατιώτης του συλλόγου και εκτιμήθηκε από το ΔΣ του συλλόγου η αφοσίωση του, οι αρχές του εδώ και χρόνια και η ικανότητα στη διαχείριση των άριστων σχέσεων που έχουν δημιουργηθεί μεταξύ της ομάδας και της τοπικής αγοράς τα τελευταία 3 χρόνια!

Ευχαριστούμε τον Αλέξανδρο Εμμανουηλίδη, για την προσφορά του στο σύλλογο τα τελευταία 3 χρόνια και ευχόμαστε καλή δύναμη στον Μανώλη Δαφτσή στη νέα πρόκληση!