Διπλασίασαν τις νίκες τους οι Γυναίκες της Ασπίδας Ξάνθης στα μπαράζ ανόδου στην Α2 κατηγορία!

Πραγματοποιώντας εκπληκτική εμφάνιση στην τέταρτη περίοδο τα κορίτσια της Ασπίδας Ξάνθης διπλασίασαν τις νίκες τους στην διαδικασία των μπαράζ ανόδου για την άνοδο στην Α2 κατηγορία επικρατώντας με 46-37 επί του ΑΟ Σχερία Κέρκυρας.

Το παιχνίδι στο κλειστό γυμναστήριο στα Πεύκα ήταν ντέρμπι στην μεγαλύτερη διάρκεια του, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο-πόντο μέχρι και την αρχή της τέταρτης περιόδου οπού με ένα ξέσπασμα της η ομάδα της Ξάνθης κατάφερε να ανεβάσει την διαφορά που διατήρησε μέχρι και το τέλος.

Μετά τις νίκες με Πιερικό Αρχέλαο και Σχερία Κέρκυρας οι Ξανθιώτισσες στρέφουν την προσοχή τους στην αναμέτρηση της τρίτης αγωνιστικής που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 24 Ιουλίου στις 17:00 απέναντι στον ΠΟ Νέων Μουδανιών που μετά απο δύο αγωνιστικές μετρούν δύο ήττες.

Εξαιρετική ήταν η παρουσία της Σταυρούλας Καραλίδου και της Στέλλας Σουλιώτη που τράβηξαν το κουπί στο σκοράρισμα, έχοντας επίσης σε καλή μέρα σε επίθεση και πολύ δουλειά στην άμυνα τις Παπαδοπούλου, Καρακώστα, Αντώνογλου και Μαμαλίγκατζη, χωρίς πάντως κάποιο απο τα υπόλοιπα κορίτσια να υστερήσει κυρίως στην άμυνα, με την άμυνα να είναι ήταν το δυνατό όπλο της Ξανθιώτικης ομάδας με όλα τα κορίτσια της Ασπίδας να παίζουν εκπληκτικά στην άμυνα και να κρατούν σε πολύ χαμηλό σκορ την αντίπλαλη ομάδα.

Δεκάλεπτα: 12-12, 24-23(ημίχρονο), 31-32, 37-46(τελικό αποτέλεσμα)

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ(Νεδίμ Καρά Αχμέτ): Μεχμέτ Ουστά, Αντώνογλου 5(1), Κουτρουβέλη, Καρακώστα  6, Παπαδοπούλου 7(1), Καραλή, Καραλίδου Στ. 14(3), Μαμαλίγκατζη  3, Σαμαρά, Σουλιώτη 11, Καραλίδου Β., Χαλκίδου