Ανατροπή δεδομένων για Μπέρτο και Γούτα στον Ολυμπιακό μετά την ξαφνική αλλαγή στον πάγκο!

Ξαφνική αλλαγή “σκυτάλης” στον πάγκο του Ολυμπιακού που αναμένεται να επηρεάσει και τους δύο πρώην Ξανθιώτες Μανώλη Μπέρτο και Δημήτρη Γούτα, καθώς παρελθόν αποτελεί απο τον πάγκο του Ολυμπιακού Μάρκο Σίλβα με την θέση του να αναλαμβάνει ο Ισπανός πρώην τεχνικός της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια Βίκτορ Σάντσεθ.

Παρά το γεγονός πως ο Σίλβα ήταν κανονικά με την ομάδα στην προετοιμασία στην Αυστρία, εντούτοις υπέβαλλε την παραίτησή του, με τους Πειραιώτες να ανακοινώνουν άμεσα τον άνθρωπο που τον διαδέχεται. Μένει να φανεί τι ακριβώς συνέβη και ο Σίλβα παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία, αλλά για να ανακοινώνεται τόσο γρήγορα ο νέος προπονητής, αυτό σημαίνει ότι οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες. Οπως όλα δείχνουν η προ ημερών αποκάλυψη των αγγλικών ΜΜΕ για συμφωνία Μαρινάκη – Βίκτορ Σάντσεθ, δεν αφορούσε την παρουσία του Ισπανού στην τεχνική ηγεσία της Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά στον Ολυμπιακό!

Η εξέλιξη αυτή αναμένεται να παίξει ενδεχομένως και θετικό ρόλο τόσο για τον Ξανθιώτη αμυντικό Μανώλη Μπέρτο όπως και για τον Θασίτη στόπερ Δημήτρη Γούτα καθώς ο Σίλβα δεν ήταν και πολύ σίγουρο οτι θα τους υπολόγιζε, εν αντιθέσει με τον Ισπανό που φυσιολογικά θα θέλει να τσεκάρει όλους τους παίκτες που έχει στο ρόστερ του ο πρωταθλητής Ολυμπιακούς. Και έτσι οι Μπέρτος και Γούτας θα έχουν την ευκαιρία μέσα απο τα φιλικά να δείξουν πως αξίζουν μια θέση στην ομάδα του Πειραιά.