Αναχώρησε για Πορτογαλία με την Εθνική Ομάδα Ενόργανης η Μαρία Παρσαντανιάν!

Επιστροφή σε μεγάλες διοργανώσεις και εμφανίσεις με την Εθνική ομάδα για την Ξανθιώτισσα πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής Μαρία Παρσαντανιάν που μαζί με πέντε αθλητές και άλλες δύο αθλήτριες ταξίδεψαν για την Πορτογαλία για να συμμετάσχουν στο World Challenge Cup Anadia που θα διεξαχθεί μέχρι και την Κυριακη 26 Ιουνίου.

Η Ξανθιώτισσα πρωταθλήτρια που επέστρεψε μετά απο αρκετά χρόνια στην δράση, εντυπωσιάζοντας τους πάντες στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, κερδίζοντας πανάξια απο την πρώτη της παρουσία στην μεγάλη επανεμφάνιση της θέση στην Εθνική ομάδα.

Την αποστολή της Εθνικής μας πέρα απο την πρωταθλήτρια του “Προμηθέα Ξάνθης” βρίσκονται οι Αργυρώ Αφράτη και Ιωάννα Ξουλόγη απο τις γυναίκες και απο τους άνδρες οι Νίκος Κρανίτης, Κώστας Κωνσταντινίδης, Νίκος Ηλικόπουλος, Μπάμπης Καϊλίδης και Μιχάλης Δουυλκερίδης.

Μαζί τους βρίσκονται επίσης οι προπονητές των ανδρών Γιώργος Αγγέλου και ο Παγκόσμιος πρωταθλητής Βασίλης Τσολακίδης, που θα βρίσκεται στους αγώνες ως συνοδός προπονητή και όχι ως αθλητής, και οι προπονητές των γυναικών Κώστας Σιούτης και Ελένη Βασιλιάδου . Την αποστολή συμπληρώνουν οι διεθνείς κριτές Θεόφιλος Λαλεχός και Γεωργία Ζυγούλη.