Στην Αλεξανδρούπολη για προετοιμασία ενόψει Ρίο οι Βαζαίος και Σαμιλίδης

Ο Ανδρέας Βαζαίος και ο Παναγιώτης Σαμιλίδης ολοκλήρωσαν το πρώτο σκέλος του καμπ στο ΟΑΚΑ και το μεσημέρι της Τρίτης αναχώρησαν για την Αλεξανδρούπολη.

Πρόκειται για δύο αθλητές που προετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Οι δύο κολυμβητές του ΑΝΟ Αργυρούπολης έκαναν προετοιμασία από την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ, ενώ τη Δευτέρα που το κολυμβητήριο ήταν κλειστό λόγω της αργίας, προπονήθηκαν στην Καλλιθέα χάρη στη μεσολάβηση του προπονητή Τάσου Καράμπελα.

Το καμπ του Βαζαίου και του Σαμιλίδη συνεχίζεται πλέον βορειότερα και μάλιστα στα μέρη μας. Το μεσημέρι της Τρίτης είχε προγραμματιστεί η αναχώρησή τους για την Αλεξανδρούπολη όπου θα παραμείνουν μέχρι τις 27 του μήνα.

Οι αθλητές του Αλέξανδρου Νικολόπουλου δε θα χάσουν καθόλου χρόνου καθώς από το απόγευμα κιόλας έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσουν τις προπονήσεις στο κολυμβητήριο της πρωτεύουσας του Έβρουτ.

Μετά την επιστροφή τους στην Αθήνα θα αναχωρήσουν για το Βισί της Γαλλίας προκειμένου να πάρουν μέρος στο τελευταίο τους μίτινγκ πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.