Γ’ Εθνική: Ως βοηθός προπονητή στον νεοφώτιστο Αλμωπό Αριδαίας ο Γιάννης Κανωτίδης

Και με τη βούλα προπονητής του νεοφώτιστου στη Γ’ Εθνική Αλμωπού Αριδαίας θα είναι τη νέα σεζόν ο Γιώργος Τυριακίδης. Ο έμπειρος προπονητής επικύρωσε την αρχική συμφωνία που είχε με τη διοίκηση του συλλόγου της Πέλλας κι έτσι θα την καθοδηγήσει την επόμενη σεζόν στη δοκιμασία της Γ’ Εθνικής.

Ενδεχομένως, ανάλογα με τον τρόπο που θα γίνει ο διαχωρισμός των ομίλων, ο Αλμωπός να τεθεί αντιμέτωπος του Ορφέα Ξάνθης και της Δόξας Προσκυνητών στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Αν συμβεί αυτό, τότε θα έρθει ως αντίπαλος στην Κομοτηνή ένας παλιός γνώριμος των Κομοτηναίων.

Ο λόγος για τον Γιάννη Κανωτίδη. Ο παλιός άσος του Πανθρακικού ήταν και θα παραμείνει στο πλευρό του Τυριακίδη, με καθήκοντα βοηθού προπονητή, καθώς συμφώνησε να παραμείνει κι αυτός στον Αλμωπό Αριδαίας για τον επόμενο χρόνο.

Από εκεί και πέρα, μέσα στην επόμενη εβδομάδα, ο Τυριακίδης μαζί με τον Κανωτίδη θα παραδώσουν στη διοίκηση της εισηγήσεις τους για το ρόστερ, ώστε να ξεκινήσει σταδιακά ο προγραμματισμός ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Γιάννης Κανωτίδης από τον Ιανουάριο του 2008 και για 3,5 αγωνιστικές περιόδους αγωνίστηκε με την φανέλα του Πανθρακικού, έχοντας 83 εμφανίσεις πρωταθλήματος, πανηγυρίζοντας μία άνοδο από το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής σε αυτό της Super League και φεύγοντας το καλοκαίρι του 2011 έχοντας αποτελέσει ένα από τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας.