Αίσθηση από την συνάντηση Γκιρτζίκη με κορυφαία στελέχη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Αίσθηση προκαλεί η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (21/6)  μεταξύ του προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Γκιρτζίκη και των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ των αθηναϊκών ιστοσελίδων, η ΕΠΟ έκανε αποδεκτό το «πράσινο» αίτημα για το ραντεβού και, κατά συνέπεια, οι Χρήστος Παναγόπουλος και Βασίλης Κωνσταντίνου πέρασαν το κατώφλι των γραφείων της Ομοσπονδίας.

Οι δύο πλευρές συνομίλησαν για μιάμιση ώρα με βασικό θέμα συζήτησης τη διαιτησία, αλλά και διάφορα ζητήματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι «πράσινοι» εξέφρασαν τις απόψεις τους περί αλλαγών στον τομέα της διαιτησίας, προκειμένου να βελτιωθεί το νέο πρωτάθλημα. Μεταξύ άλλων, η πλευρά του «τριφυλλιού» διαρρέει ότι ζητήθηκε μία ΚΕΔ με πρόσωπα κοινής αποδοχής.

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης σύμφωνα με τις ίδιες διαρροές δεν φάνηκε να είναι αρνητικός σε αλλαγές, αρκεί αυτές να επιτρέπονται από πλευράς ΟΥΕΦΑ.

Η πλευρά της ΕΠΟ κάνει λόγο για μια εποικοδομητική συνάντηση στη θετική κατεύθυνση, προκειμένου η σεζόν να διεξαχθεί με ομαλότητα και όχι εν μέσω διαρκών αντεγκλήσεων και «χαρτοπολέμων».