Με Μπέρτο και Γούτα στην αποστολή αναχώρησε για την Αυστρία ο Ολυμπιακός!

Προς την Αυστρία «οδεύει» ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα πραγματοποιήσει  μέρος της προετοιμασίας του αναφορικά με το χτίσιμό του για τη νέα σεζόν.

Στο Λάνγκενφελντ θα γίνει αυτό και οι Πειραιώτες αναχώρησαν όλοι γεμάτοι όρεξη και «δίψα» να δώσουν ό,τι έχουν και δεν έχουν προκειμένου να δείξουν ότι αξίζουν. Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε στις 16:00 της Τρίτης παρουσία τόσο του Ξανθιώτη αμυντικού Μανώλη Μπέρτου που ενσωματώθηκε στη νέα του ομάδα όσο και του Θασίτη αμυντικού Δημήτρη Γούτα που επέστρεψε στους “ερυθρόλευκους” μετά τον εξάμηνο δανεισμό του στην Ξάνθη, τους βλέπετε στο αεροδρόμιο μαζί με τον έτερο πρώην της Ξάνθης Δημήτρη Σιόβα και μαζί τους ο Κώστας Φορτούνης και ο υπεύθυνος τύπου του Ολυμπιακού Κώστας Καραπαπάς.

Οι 23 παίκτες του Ολυμπιακού που ταξίδεψαν για Αυστρία είναι οι Καπίνο, Φιγκέϊρας, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Κασάμι, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Πάρντο, Ιντέγε, Σεμπά, Χουτεσιώτης, Μπέρτος, Γούτας, Βούρος, Τσιμίκας, Ρέτσος, Ανδρούτσος, Τσόρι Ντομίνγκεζ, Γιαννιώτας, Πουλίδο, Ολαϊτάν συν τον Μανθάτη.