Επιτυχίες για την οκταμελή αποστολή του Αρίωνα Ξάνθης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάντμπιντον U11

Με επιτυχίες για τον ΓΑΣ Αρίων Ξάνθης ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάντμιντον, στο οποίο η ομάδα της Ξάνθης συμμετείχε με 7 αθλητές και 1 αθλήτρια στην κατηγορία υ11 (παμπαίδων – παγκορασίδων).

Οι αγώνες έγιναν στο Σιδηρόκαστρο Σερρών και στην αποστολή συμμετείχαν οι Ευγένιος Καργίδης, Κωνσταντίνος  Κοντομήτρος, Βασίλης Δαμιανίδης, Ορέστης Παπαδόπουλος, Κωνδταντίνος Μυταφίδης, Αλέξης Τεκτονόπουλος, Στυλιανός Αλεξιάδης και Νικολίνα Καραμανόλη.

Τα παιδιά αγωνίστηκαν στο αγώνισμα του απλού αγοριών και απλού κοριτσιών , σε ομίλους των πέντε αθλητών. Αν και ήταν η πρώτη φορά που τα πιο πολλά παιδιά αγωνίστηκαν σε υψηλό επίπεδο, πέτυχαν νίκες στους ομίλους τους, ενώ  οι Κοντομήτρος και Δαμιανήδης πέτυχαν  την είσοδό τους στους 16!

Η αποστολή ξεκίνησε νωρίς το πρωί με λεωφορείο στο οποίο συμμετείχαν και αθλητές από την Κομοτηνή.  Η αγωνιστική συνέχεια θα δοθεί το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Ιουνίου στην Έδεσσα όπου θα ολοκληρωθεί η φετινή αγωνιστική περίοδος με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων.

Ωστόσο οι προπονήσεις του τμήματος μπάντμπιντον του Αρίωνα Ξάνθης θα συνεχιστούν όλο τον Ιούνιο και θα είναι ανοικτές για όποιον ενήλικα ή παιδί θέλει να δοκιμάσει και να γνωρίσει το άθλημα. Οι προπονήσεις διεξάγονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη 18.00 – 19.30 για τα παιδιά και 19.30 -21.00 για τους ενήλικες  και το Σάββατο 09.30 – 10.30 παιδιά και 10.30 – 12.00 ενήλικες, στο φιλόξενο χώρο του 3ου Λυκείου Ξάνθης.