Επίδειξη γυμναστικής στο “Ν. Σαμαράς” από ΟΕΓΑ, Προμηθέα Ξάνθης, Δόξα Σταυρούπολης και Άμιλλα Ορεστιάδας (+photos)

Με την επωνυμία «1ο Meeting Γενικής Γυμναστικής Θράκης» πραγματοποιήθηκε στις 18 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο Ορεστιάδας «Νίκος Σαμαράς» μια συνάντηση περισσότερο επίδειξης, με την συμμετοχή των σωματείων που καλλιεργούν τα αθλήματα της ενόργανης και ρυθμικής γυμναστικής στην Θράκη.

http://oega.gr/wp-content/uploads/2016/06/9.jpgΣτην διοργάνωση συμμετείχαν ο Όμιλος ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης (ΟΕΓΑ), το τμήμα ακροβατικής γυμναστικής του ΑΣΚΑ Προμηθέας Ξάνθης, το τμήμα ενόργανης γυμναστικής της Ολυμπιάδας Σταυρούπολης και φυσικά ο διοργανωτής σύλλογος ΓΑΣ Ορεστιάδας Άμιλλα.

Ανάμεσα στους αθλητές που έλαβαν μέρος ήταν και ο πανελληνιονίκης Γιώργος Κελεσίδης, που πρόσφατα, αν και παίδας, εκπροσώπησε την χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων της Βέρνης.

«Συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την άρτια και εξαιρετική οργάνωση της εκδήλωσης, καθώς και τους προπονητές και τα παιδιά όλων των συλλόγων που έδειξαν στο κοινό της Ορεστιάδας πόσο όμορφη είναι η γυμναστική», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΟΕΓΑ.

«Ευχαριστούμε τον Δήμο Ορεστιάδας και το αθλητικό σωματείο ΓΑΣ Ορεστιάδας Άμιλλα, για την πρόσκληση και για την άψογη φιλοξενία», προσθέτει η ανακοίνωση του ΟΕΓΑ που γνωστοποίησε στο ευρύ κοινό την όμορφη πρωτοβουλία.

http://oega.gr/wp-content/uploads/2016/06/3.jpg