Γ’ Εθνική: Ανησυχητική… ησυχία στον ΓΑΣ Κομοτηνή μετά το ναυάγιο της συνένωσης

Δέκα ημέρες έχουν περάσει από τον τερματισμό των συζητήσεων για συνένωση μεταξύ του ΓΑΣ και της ΑΕ Κομοτηνής και ενώ στην ΑΕ Κομοτηνής ανανεώνουν ο ένας παίκτης μετά τον άλλον, στον ΓΑΣ εκτός από την ανακοίνωση που άφησε αιχμές προς την ΑΕ Κομοτηνής για την μη αίσια κατάληξη των συζητήσεων, δεν υπάρχει κάτι νεότερο.

Οι ειδήσεις που βγαίνουν από την ιστορική ομάδα της Κομοτηνής είναι με το σταγονόμετρο, καθώς ουδείς γνωρίζει τι θα γίνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες πιθανότατα παρελθόν θα αποτελέσει ο Ανδρέας Μπεκρής, ο οποίος ολοκλήρωσε τις σπουδές του και φεύγει για την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Αμαλιάδα. Τις σπουδές του ολοκλήρωσε και ο Βασίλης Στασινόπουλος. Αν καταφέρει να περάσει στο μεταπτυχιακό τμήμα τότε πιθανότατα θα παραμείνει στον ΓΑΣ, αλλιώς θα αποτελέσει και αυτός παρελθόν.

Άγνωστο παραμένει επίσης το τι θα κάνει και ο αρχηγός της ομάδας Κίμωνας Λεχούδης. Ο Λεχούδης έχει προτάσεις από ομάδες, δύσκολα θα φύγει από την Κομοτηνή λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, όμως ουδείς γνωρίζει αν θα συνεχίσει για ακόμα μία χρονιά ή αν θα κρεμάσει τα παπούτσια του ακολουθώντας τον Κώστα Ντίνα, ο οποίος σταμάτησε πέρσι και ακολούθησε καριέρα προπονητή.